Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja Mađarima u BiH ne bi dao da sladoled prodavaju a tek da vodi Eufor
Ugrožena je na samu pomisao da bi neki mađar mogao preuzeti, hajmo Bećire Komšiću svi političari da se okupite i da bojkot ovog uradite , prvo šaljite pisma da upozorite a onda bojkot ćemo napraviti, pa ovi hoće nas u redu za klanje ponovo
"Konaković, međutim, jedini može objaviti iskaznicu Ilye Serova na osnovu koje će se vidjeti da li su on ili Turkovićeva ovom ruskom obavještajcu dali diplomatski status."
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Naravno da hoce, za svoju sigurnost i sigurnost svojih granica moramo sami da brinemo.
"Konaković, međutim, jedini može objaviti iskaznicu Ilye Serova na osnovu koje će se vidjeti da li su on ili Turkovićeva ovom ruskom obavještajcu dali diplomatski status. "
Što su se Mađari podigli, oni nešto glume, opanak kad se popapuči
Znaci ovaj put i gore od Unprofora
Ovaj je veći srbenda od Šešelja i Vućiča zajedno nepoželjan si ti i tvoj EUFOR u BiH🇧🇦
Madjari inace poznati kao fashisti i to cijela Europa zna. Ne cudi njihov savez sa Rusijom.
Shvatite jednom stranci, Bosnu brani dragi Bog i njene iskrene patriote kojima nije zao dati zivote za njenu odbranu. Pa izvolite ali doci ce dan aBd da cemo i mi pameti doci i prestati biti licemjerni.
Jok trebaju nas pitati koga da stave. Mi uporno očekujemo da nas drugi vole a mi nevolimo sami sebe
Opasno skroz.
HOCE
Ovo se ni u kom slucaju ne smije dogoditi. Ili posaljite Turske snage EUFORA pa onda neka komanduje ko hoce.
BH predsjednistvo na to ne smije pristati. Ako pristanu onda su saucesnici u destrukciji BIH koju planira EU, Rusija i Schmidt.
Toliko smo u fokusu sto bi rekao elektromonter na funkciji MVPa, da nas tretiraju ko rusku guberniju i da je ocito da su potpuno digli ruke od BiH kao drzave kad daju Madjarima koji podrzavaju Dodika i sve sto radi. EU licemjeri.
Nema eu sta da rizikuje kad je ovo njihov plan, sto ce reci igraju nasigurno da BiH razvale sad koliko ce bit uspjesni mnogo zavisi i od nas
Ma prči i nato desu mađari komadanti...
bezveze samo narod plasite kao da se samo Madjari pitaju,gdje su ostale clanice ovaj bucko samo presjedava
Kao i uvijek do sad, EU ce nam zabiti noz u ledja. Konakovic i Niksic su veci neprijatelji Bosne od Dodika. Sarajevo je najmanje patriotski grad, gledajuci na Sarajlije Bosna pada bez ispaljenog metka. Kako vas bolan nije stid da prodajete drzavu? Realno ogadili ste Sarajevo normalnom narodu.