Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radizlopan cuci u klozetu rupa mu debela viri u dupetu popusuio flautu smrdljivom slobi a slobo mu vrati udarcem po guzi sad se karazlob danima kune htio bi vratit RS al vise ne ume ni da se dici ni da muslimane pici bosna osta tu i dje je bila rs-nesta a ja kucka kriva srbi me mrze jer sam izgubio bosnom ljiljan mirise jadnik sam ti bio htio sam bosnu rascijepit i cetnike lijepit na njenom tlu,kad ono Bosna Ponosna od Sna, stoji i sate broji kad ce prkos i dah uz njen lijepi sevdah bit nama jad i dovijeka neostvaren san! BOSNA4EVER!
evo mene iz haga karazic kajem se za sve stosam radio bosnjacima dasam zno daceme srbi izdat za vrijeme rata bi njih klao a ne bosnjake kajemse pomozi boze .
Ne volim te Alija zato sto si balija, srusio si miran san. ta-ra-ram Nosila ti Drina sto mudzahedina svaki dan...ta-ra-ram
republika srpska mora da se ukine jer je to entitet osnovan od genocida boljevam je pocortese nasem rezimu armije bih.
iskreni, pozdrav od 5. korpusa
pa, da... kazu Tadicu da trazi podjelu Kosova, naloze parlamentu BiH reformu entitetskog glasanja i \'ladno povuku mirovne snage sa \"kriticnog podrucja\". \"slucajni splet okolnosti\"
To bi bilo dobro!!!! Da jednom rascistimo stvari do kraja. Ovi zeleni su uzeli puno fursata, misle mnogo su jaki ovaj put!!! A ako krene novi rat, treba mu jebat mater ko prvi potpise primirje.