Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukoliko se formira VM doci ce do intenzivnog zaduzenja,kredita i povecanja PDV-a...Tegeltija je u crno zavio RS a mogu mislit kako ce natovariti BIH
@dojime ... zašto bi se formiranje bih vlasti trebalo uslovljavati sa nekim stranim elementom kao što je nato pakt.
Jel to onaj teletlija sto uzima mito, pa zar on nije u zatvoru??? Jeli moguće da će još biti nagradjen!?
Čini mi se da oni nisu potpisali sporazum već nesporazum.
stalno u istom sakou,a koliko je para pokro!!!
Cim Dodik izbjegava da se direktno oglasi i kaze jasno i glasno onda je svima jasno da je pristao na ANP. Vidite na rtvbn tamo grmi , Govedarica, Crnadak, Ivanic, Mektic, pa cak i beograd je shvatio da je dodik kapitulirao!
SAMO KAD JAVNO POCJEPAS KARTU TKZ VELIKE SRBIJE U KOJOJ DIJELOVI BOSNE I CRNE GORE PO TVOM CRTANJU PRIPADAJU TKZ SRBIJI.
Dodik dobro zna, nema ANP nema mandatara ! tacka 3 jasno pise, da se postuje zakon i ustav !
bilo kakav ANP bez obzira dali ide 10 20 ili 50 kilometara na sat je dobar, najvaznije je da se neide dalje i da se nastavi saradnja sa Natom.
najvaznije je da se neide nazad !
BORI SE I VUČIĆ ZA SRBE PA NIJE NA CRNOJ LISTI.A ZABORAVIO SI MILIONE DATE SINU IGORU,ŠVER U RATU,PRIZNANJE GENOCIDA U SREBRENICI NEKAD,PA KUMA STANKOVIĆA I MILIONE OD NAIVNIH SRBA.E MORA DA RADIS U ELEKTRANI ILI NEKOM JAVNOM PREDUZEĆU JARANE.
OVI ŠTO ĆE UVIJEK GLASATI ZA OSOBU KOJA JE NA CRNOJ LISTI AMERIKE ILII DIVITII MU SE NEK PITAJU FRANJU KOMARICU ILI DAVOR DRAGIČEVIĆA KAD NEKOG UDARE PO SRCU KAKO JE....
Samo vi rijesavajte probleme. Kad rijesite i kad se budu znali zakoni za sve segmente zivota mozda se vratim iz Svabije nazad u BiH a to znaci nikad....
TREBA hitno Bosnu i Hercegovinu osloboditi od CHAFIRA !!! BOSNA BOSNJACIMA !!!!
Ako izglasaju VM bez ANP Dodik će dobiti poziv iz Moskve "blokiraj sve".Biće teškog belaja.Šta su samo napravili u Makedoniji i C.Gori a to će biti sitnica šta će se kod nas dešavati.
Mile Bakirov chovjek !!!!
zar nije Čovićem.ili je i mile uvidio koje g...no je Čović .
NAFAKA !!!!
Igre bez granica za krezubu sirotinju
parodija Monty Python-a