Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece biti vise izbjegavanje reve, ode jos jedna sarajevska čar u zaborav...
ima ona "kacili se za tramvaje"
Na ovoj slici Konakovic djeluje vrlo zadovoljno. Vjerujem da je to do uredjenja u javnom prevozu, a ne zbog licnog ili nekog tamo interesa. Bravo Konakovicu, ti si rodjeni premijer.
kad neko ne razumije sarkazam, onda klepa minuse...
ah, mi smo tvrd narod. Valja upit i saznat tolike pojmove.
Neka mi neko objasni. Nista ne kontam kako to da urade.
U "a gdje je pečat" stilu, da ja postavim pitanje Elmedinu Konakoviću, Muji Fiši i Jasminu Halebiću: "a javne nabavke?" Čuj došao čovjek da prezentira, a kako vi to mislite kupiti i što baš ta firma?
"Svoj dinamičan rast ovo preduzeće je doživjelo izgradnjom novog proizvodnog kompleksa u Vysoké Mýto koji je opremljen s modernom tehnologijom za razvoj, tesitanje i proizvodnju elektronike", kazao je ovom prilikom Luboš, saopćila je Press služba KS. Nije mi jasno zašto Press služba KS navodi u saopštenju ovu izjavu? Koga ovo interesuje?
Od 98 GRAS-u je nuđeno puno varijanti elktronike, od prodaje karata pa sve do kontrole načina korištenja sredstava prijevoza. Uvijek su zaobilazili ozbiljne ponude koje bi sprečile malverzacije. Na čelu firme je bio Bimo! Što njega ne pritegne vlada KS?
Centro je zakon
Saudijsku arabiju i katar treba gadjat kemikalijama Kemijsko oruzje
Uvođenjem ovog sistema upotpunosti bi se eliminirao svaki kontakt uposlenika javnog gradskog prijevoza, prvenstveno GRAS-a s prodajom karata kao i sve nepravilnosti koje u ovom preduzeću evidentno postoje. Pa to smo imali, kupovali karte u trafici. A za nepravilnosti u GRAS-.u imamo tužilaštvo.. Tekst je kao kad se prodaje magla...
Gras ionako ima viska radnika. Sta ce tek sad da bude????
MIKROELEKTRONIKA JE U VLASNISTVU MILORADA DODIKA tacno treba da vam on proda muda pod bubrege lopovi jedni dodje li do tog posla to bi bio najveci kriminal
Aj nemojte. To nam je jedino sjecanje na 84-u, bando seljacka.
a najjaca stvar je da je to firma milorada dodika pa tacno ako im proda tu opremu treba zapalit tramvaje
Hahaha samo pratite šta SDA radi, skršit će par miliona maraka na GRAS i ovaj sistem nikada neće zaživiti kao što nisu ni one magnetne karte nikada zaživjele Kada će SIPA ispitati Konaknovića u vezi sa uništavanjem K.K Bosna?