Majke enklava Srebrenica i Žepa
0
"Hoće li biti zabranjeno spominjati genocid?"
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tamo izgleda nije bilo vojske.
Što ove babetine beru lovu.
dusanka.duki jb. li ti pas mater, kurvo danska.
Majke Srebrenice, naoruzavajte se. Niko vam nece pomoci dok ne zapucate.
joj jesu ruzne ove iz udruzenja kuurve srebrenice--- ne daju gledat u sebe
Nesto se dugo nisu oglasile, bice cijelih 15 dana, mora da ih pogadja recesija. Dugo, bre, prije su pet-sest puta dnevno.
Sad ce tuzba za Jasenovac, samo sto nije. Red bi jednom bio.Slabo pamte ove bosnje, a brzo zaboravljaju, kad im odgovara.
Majke Srebrenice pozdravljaju Jasenovac i Gradiska Stara, te pitaju imal jos handzara i Maksovih mesara!!!
Podrska majkama Srebrenice i Zepe,zahvalite se tihicu sto je srbija danas tu gdje je!tihic je licno kriv sto nije srbija dobila predudu ko glavni krivac genocida Bosnjana u BiH-i! Majke Srebrenice idite pa tuzite pojedinacno nacisticku srbiju u Strazburu u MS-u,dosta vise gazenja i omalozavanje Bosnjacke zrtve i Bosnjana,trazite pravdu jer je do sad adekvatne nije bilo,a ratnih zlocinaca po genocid tvorevini na hiljade pa cak i u policiji! BiH4EVER!
a da su tebi tvoju familiji poklali, zatrpali u masovnu grobnicu ( ili vise sekundarnih, sto se dogadalo jer su tijela bila vec u stanju dekompozicije kada su ih premijestali), DA LI BI I DALJE MISLIO I STO JE JOS TUZNIJE BIO U STANJU DA TO IZGOVORIS?????????
HOĆE ! Dosadile ste više i bogu i narodu.