Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro zapamtite na izborima ko je glasao Za, a ko Protiv... ko to narodu kad pozeli stavlja ruku u dzep da bi sebi obezbjedio vise...
u akcizama je spas....
Daj ne seri bolan pa nema druge nego uzimat mmf kako ne kontas? Inace moras uzimat od komerfijalnih banaka po vecim kamatama i onda srsava i gradjani su jos vise donji. Ne moze se u kapitazlimu nista bez kredita razviti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo skontajte da je ovo drugo poskupljenje goriva na ime izgradnje Autoputa. od prvog poskupljenja nista nisu izgradili ceste. Glasaju za svoje plate i naknade.
Akcize će biti usvojene, a nakon toga novi Zakon o porezu na prihode... I tu će nas uzeti, ali i ne zaslužujemo ništa bolje. Nam je bitnije da je u Turskoj uspio referendum...
Ne zanima me kakvo nam je drzavi stanje sve dok imam za papir i da sprzimo granje..
Prvo su zavukli sapu u djep običnog čovjeka,ko nan'vodno za beznačaqjne saobračajne prekrsaje(nisi vezo pojas,zaboravio uključiti svjetla i slična sranja) a sad ima malo pa hoče pare sto prije putem cijena goriva.Eto to je njihov razvoj privrede,blagostanje i slično sranje.Samo teska budala glasa za njih i svi to trpe.ta se zbiva sa ovim narodom.Imam osjecaj da zivim sa imbecilima i to je tacka na cijelu pricu.Notorno je dalje ukazivati ko je ovde ko i sta radi.
Samo nek raja suti i poklapa se usima dignite za marku i po a ne 15 kf, proci ce sta se sekirate ;-)
Narod je protiv uzimanja HARAČA ! Ne smije se glasati za akcize jer već se uzima 65 pfeninga po litri goriva a auto puteva nema. NAROD ZNA !!!
Protivno volji naroda hoće, kao i sav dosadašnji harač uostalom. Samo, bitno je naglasiti da prikupljena sredstva (oko 200 Mil/god) neće poslužiti izgradnji nikakvih auto-puteva nego servisiranju postojećih ino zaduženja kako bi se ušlo u dodatna zaduženja. To bi premostilo finansijski jaz do izbora 2018., a šta nakon toga prepuštam na maštu svakom pojedincu.
Kaže Sebija: Baš me briga ako skoči cijena goriva. Ja u Škodu i vako i nako vazda sipam cvaju, pa koliko god čorbe mi pumpadžija uspe.
Sta me briga ja sipam za cvaju uvijek.
Gorivo se od Hrvatskekupuje za 1,5 KM po litri,Uvoznicka MAFIJA ima 30 pfeninga po litri i od tog placa PDV.A sad hoc jos 15 pfeninga po litri.Znaci Hrvatska ima najveci profit od svog prometa.Pa sad recite da ovo nije Hrvatska.A ako bi drzava izgradila koju rafineriju pa zaposlila par hiljada ljudi u njima imali bismo i jeftinije gorivo,i vecu zaradu uvozeci sirovu nafu i preradjujuci.Sta ce seljoberi neznaju preraditi nego kupiti gotovu i istresti aditive.
"dovoljno bi bilo samo da se ne pojavi...."????? pa jêbm vam majku, hajd kod privatnika se ne pojavi, pod hitno uvesti kartice i da se prijavljuju ko je kad bio, ko ne dodje nema ni dnevnice!
Hoće, bit će usvojen. Ako zafali glasova u Parlamentu, kupit će ih na ovaj ili onaj način. Ni prvi ni posljednji put.
Ma kakve više akcize, zašto se gospoda ne zapita gdje toliki novac ide od registracije vozila pogotovu stavka za puteve koja se obavezno plaća a niko ne zna gdje taj novac završava.
Nek se napuse svi odreda. Sipacu u HR nek je i skuplje, i sad napunim rezervar kad sam u prolazu. Kvalitet bolji i osjecaj da sam bar malo uskratio ovoj lopoviji
Dizanje cijene goriva je pritisak iz hrvatske preko eu institucija jer pola hrvatske sipa u bosni , samo sto ovi nasi supljoglavi nista ne kontaju kad je sve go seljak i nomad , kad dignes akcizu past ce ti potrosnja i nista nisi dobio samo ispraznio djepove gradjanims
Ma zaboli me više chyndara za to "hoćete li ili nećete". Nabijem i vas i vaše političke stavove o "nacionalnom interesu" koji vas iskreno rečeno "ne interesuje". Drago mi je da ću otići odavde pa makar na tri mjeseca koliko će mi trajati radna dozvola. Hvala dobrim ljudima sa "trulog zapada" koji mrzi sve što nije vezano za "zapadnu kulturu", što su mi omogučili zaradu od bijednih 2.000 Eurića/Evrića mjesečno. Do viđenja, Allah Imanet, Adio, Bye-Bye, Ciao !!!!!!!!