Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam proveo cijeli rat u Sarajevu i ja bih odao pocast tim ljudim koje su lijabski zlikovci pobili da izazovu rat zajedno sa svatom na Bascarsiji.To je bilo prije bilo kakvih ratnih sukoba i onda kad se lavina zakotrljala znamo sta je poslije bilo.
Ko ovdje koga zaj***** ? Jel\' ovo neko priziva nove sukobe i novi rat? Ovo mi sve lici kao kad grupica huligana napadne jednog jadnika radi obijesti, pa ga izudaraju kako ko i cime stigne. A kad jadnik, mlatarajuci i rukama i nogama, kako bi barem malo izbjegao udarce, slucajno zakaci nekoga od napadaca - oni uglas i unisono pocnu zapomagati kako je to bila obostrana svadja i da su svi krivi za tucu. Eto, ne bih imao nista vise dodati.
Samo porodice zrtava, sve drugo je manipulacija
Jedva ceka Dodo i kompanija da ih neki nashi docekaju kamenjem, pa da krenu sa pricom o ugrozenju Srba u Sarajevu. Samo treba mirno, ako se ne mogu zaustaviti legalnim nacinom, onda ignorisemo njihov ravnogorski skup...normalan dan, ko da ih nema. Mozda se muzika moze malo jace pustiti taj dan, od ilahija do Merlina, da ih docekamo pjesmama!
U prostorijama Prve policijske uprave danas je održan radni sastanak predstavnika MUP-a Kantona Sarajevo, MUP-a RS i organizatora manifestacije obilježavanja stradanja pripadnika JNA u Dobrovoljačkoj ulici, potvrdio je glasnogovornik MUP-a KS Irfan Nefić. Predstavnici organizatora informirali su MUP Kantona Sarajevo da će 3. maja, mirnom šetnjom, polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća, bez obraćanja učesnika kojih će, po najavama, biti oko 300, biti obilježeno stradanje pripadnika JNA u Dobrovoljačkoj 1992. godine. - Predstavnici MUP-a KS su obavijestili organizatore da će službenici policije blagovremeno poduzeti mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a u skladu s odredbama Zakona o javnom okupljanju, kazao je Nefić. Mjere i radnje ogledat će se u fizičkom, operativnom i saobraćajnom osiguranju najavljenog skupa. KO JE ODLUCIO DA SE OVA MASKARADA ODRZIDOBROVOLJACKOJ?!HOCEMO IMENA!!!GENOCIDASI SPECIJALCI PRPREMAJU INCIDENTE U PROVOKACIJU!!
Ne treba ovo dozovoliti jer je ovo cista provokacija ovih smrda iz republike mrske,sto do sad nisu obiljezavali,mater im?!Zbog ove provokacije treba organizovati proteste i rastjerati g.ovna!
@@@Armirani 27.04.2010. u 12:41 \"Malo istine. Imas oko 97 000 poginulih u BiH. Od toga su oko 30 000 Srbi i 7-8000 Hrvati.\" \'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\' 68.101 - muslimana 22.779 - pravoslavaca 8858 - katolika 4995 - neoprjedjeljenih
Nije 27.04.2010. u 11:34 \"Nije ti ovo bosnjakistan i bezvlasce pa opal po nekima kako ti se svidja. Svijet je malo vise globalan, pa ce se i tebi stati u kraj, to ti mogu obecati. \" hvala bogu da nije, to je nasa BOSNA I HERCEGOVINA a ne velika srbija ili srpska zapadna republika (globalno pricajuci)
Me 27.04.2010. u 09:19 \"Ja fasisticke drzave... al kad RS postane nezavisna jednog dana, ima da srusimo one gluposti u potocarima \" jednog dana ces ti da shvatis da si bio u zabludi ali ce onda biti kasno jer ce tad i jasenovac i srebrenica biti u banja luci (figurativno receno)
@Hoki 27.04.2010. u 10:17 \"jel to znaci da je sasvim legitimno ubiti hokijevo dijete, ako ja se ja sad pozovem na kolektivnu odgovornost jer je hoki bio npr snajperista na jevrejckom groblju?\" jeste legitimno je ubiti hokijevo djete ali samo ako je to djete u uniformi i naoruzano i koje se bori protiv legalno izabranih i priznatih vlasti jedne drzave...
@hoki vidi se da si neki balavac iz genocidnog entiteta koji je podlegao iskrivljenoj istoriji, srbi i te kako razbili jugu i to odmah poslije titine smrti kad su 1980 poslali vojnu policiju na kosovo da upada u kuce kosovara bez ikakve najave i razloga, preturanje po kucama pod izgovorom da traze oruzje a sto je u stvari bio cilj pritiska na kosovare da se isele sa kosova, 86 sanu proglasava plan i podrzava stare zacrtane granice velike srbije koje podrzava srbijijanski parlament, dogadjaji iz 89 kojima se smanjuje autonomija pokrajinama i dovodjenje milosevica na vlast... (27.6.1990.) četnički vojvoda (i budući podpredsjednik Srbije) Vojislav Šešelj izjavljuje \"Granica Srbije nije Drina. - Drina je srpska rijeka koja teče kroz središte Srbije\" http://sh.wikipedia.org/wiki/Raspad_SFRJ http://sh.wikipedia.org/wiki/Memorandum_SANU http://sh.wikipedia.org/wiki/Antibirokratska_revolucija
ne kontam ko imalo normalan moze da to odobri, zamislite da alkajdini predstavnici zatraze od amerike da provedu komemorativni skupa na mjstu gdje su srusena dva tornja na kojem su teroristi alkajde poginuli? pa dajte ljudi demokratija je jedno razum je drugo...
Šta te nervira što Bošnjavci stalno pominju porušene Džamije,šta si ti mislio sve džamije porušiti i mirna Bosna.To će se spominjati ko zna koliko još i obnova tih džamija MORA biti potpuna uinat onima koji su ih rušili,dal razumiješ šta ti želim reći. Pominješ Kosovske crkve,to nema nikakve veze sa BiH a samo tim poređenjem potvrđuješ sva rušenja koje ste sproveli.
Neka neka doju..sta kaze narodna,ko se vraca na mjesto zlocina...a kad doju e onda u pamet i vidjeti sta i kako ih treba opet vratiti odakle su dosli...a joooooj nije ba voosjkabila umjesana u sve ovo...zali boze zrtava u svemu ovome...izgleda nikad kraja,ali haj ima onaj gore...
A kao sto vidimo, na primjeru Dobrovoljacke(sto kazu, sutradan ih i onako ne bi bilo u vasem gradu), vidi se da su neki PROVOCIRALI takva desavanja. Neki su isprovocirali rat. S tacno odredjenom namjerom. A sad se po haskim sudnicama prave blesavi, kao, isli oni u jagode i sipke, nemaju pojma, ma nista oni nisu, oni samo znaju da su im neki odsjekli struju i to a nemaju pojma o cemu se radi, samo nekako se samoubilo nekoliko Srba po raznim mjestima, sijekovac, sarajevski svat, dobrovoljacka, tuzla i to...sami se ubili a oni jadni pojma nemaju!!! Malo se ukopali po skolama i vrticima sa ono malo sirotinjskog iranskog oruzja i ko zna cijeg, prosvercovanog od strane onog cengica i nekih imama i slicnih patrijota...a bre...malo preko hrvatske i to...malo blokada, malo hapsenja, malo napada na domove armije i to...stanove...firme...a bre...