Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prave paralelne institucije, na kraji ce HNS imati svoja ministarstva
Već ima. HNS je parlament, a glavno vijeće sa odjelima je vlada sa ministarstvima. Ali glupi ljudi ne vide.
Vlada Herceg Bosne oživjela. Ako nekom nije jasno onda je stvarno glup. Konjakovićuuuuu
Pokušavaju uvesti paralelne institucije kao što su radili Albanci na Kosvu Beogradu..HNS je u biyi beogradski proizvod j kompletna politika hrvatskih separatista se kreira i dolazi iz beograda.HNS samo provodi instukcije iz Beograda jer im je obećana nagrada za razbijanje.Srbija je mudro analizirala problem i sad radi na "rezanju" drugog oslonca od tri na kojim BiH počiva!Jedan su oni već izmakli stvaranjem RS.
Hhhahhhaa..! Evo Trojkuši zadaće da odgovori na ovo doturovooo...Dakle , drugim riječima : da tkzv., hns.., bude državni organ...Kak , nee..! Nekaa i company su na potezuuuu...?
Zalosno je d’à Bozo Ljubic nije u zatvoru jer je pomogo teroristi i ratnom zlocincu Zdenku Grbovcu svom zetu da Dan prije presude pobjegne iz Bih u Zagreb gdje zivi u Covicevom stanu.Sve dok su nam ubice,ratni zlocinci,krimosi n’a vlasti nema napretka u zemlji gdje je VTS dio genocida I uzp-a
Pa "nosioci evropskih vrijednosti" su iscjedili EU fondove pa bi sad preko BiH da još izvuku novaca. Hrvatska je povukla sve iz EU fondova pa bi sad sa BiH u "saradnji" na projektima još da povuče novaca. A dobro znamo da im je EU smanjila sredstva iz fondova zbog afera iz toga fonda.
Kasno mali marko na Kosovo stize!
Ovi prave paralelne institucije vlasti. U normalnoj zemlji bi bili pihapšeni zbog narušavanja ustavnog poretka.
Koliko mrznje u komentarima... Onda samo mogu reci ako opet zagovnate sa Srbima mi se više ne mješamo a vama nema u Hrvatske hotele ni preko Hrvatskih teritorija...
Alija je pogriješio samo u jednom. Trebao je ostati pri svojoj izjavi "Ovo nije naš rat" jer nikad nije ni bio. Nismo se borili za sebe, već za Hrvate jer su nas Hrvati podlo i mudro navukli, a onda kukturno i evropski zabili nož u leđa.
HNS se iz udruženja građanja transformiše u institucije HB uz aminovanje Dine Pavelića i Njive
mudro
Eroazmo Sve su to kroati DOBRO DOBRO NAPLATILI. I PARAMA NAORUŽANJEM I MUNICIJOM ISTO KAO ŠTO SAD VLASTI BIH DOBIJAJU PARE ZA MIGRANTE.
UZP - udruženi zločinački poduhvat
"Hrvatski Bog Mars-Dragan Čović i Federalni Bog Mars-Dragan Čović će ukompatabiliti sve svoje(hrvatske) kadrove u Vijeću ministara i Vladi FBiH tako da budu nadredjeni i revizori nametnutih ministara i ulizivača iz nametnute trojke
samo se gleda kako pare od EU pokupiti.