Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potegni praljkovacu, pa kmeee kmeeee
...ljudi im se pokenjali po glavusama,a oni se nesto javljaju hahahaha...ali dobro su rekli,njemacka vlada jeste istinski zagovaratelj funkcionalne BiH za razliku od HDZ-a,znaci nemaju oni nista zajednicko.
Kakav jadan pokusaj spinovanja UZP(ovaca). Od svega bi pomalo uzeli sto im odgovara, malo iz Brisela, malo iz stavova Venecijanske komisije, malo bi se s Dodikom udruzivali na rusenju ustava vlastite zemlje. Odje.ite vise u troskocima iz ove napacene drzave svi koji je ne volite
Ovi se ne mogu pomiriti sa tim da postoje hrvati a da nisu članovi HDZ-a Nema zloupotrebe. Hrvat sjedi u predsjedništvu i predstavlja hrvatski narod.
Vi nikada niste imali dobre namjere prema BiH. Vi ste samo grupa seljcina zadojenih mrznjom prema drugim narodima. Proslost nas je naucila sta to znaci kad dolazi od vas. A evo sad ide lagano posipanje pepelom, odjednom ste za ravnopravnost itd. Dayton je omogucio Komsicu da bude predsjednik, ni ja ga ne volim, ali je prica o ugrozenosti supljikat. Pamtimo to vase kme od ranije, nikoga necete prevariti ponovo.
Svi problemi počeli izborom Sejde i neće se rješiti dok se to ne promjeni.Nemojte plasirati tuđa mišljenja nego popravite zakon.
ovo sad lici na moarhiju sa 3 kralja i to losa, uzasna i nesposobna tj. primitivna... nije svabo od juce zato zastara kriminalac mrs
Ućeraše vam švabe, legitimno do balčaka! Tako to bude kad ti skinu lažnu euopejsku masku.
čuj rano za građansko uređenje države gdje bi vladala većina.pa znaš li ti uopšte kako izgleda građanski uređena država,majmune.
Kmečanje škutora german version vol.2
'Promicatelji europskih vrijednota' na aparatima.
Bisna nije država parlamentarne demokracije, nego država iz komunizma. Bosna nije Njemačka sa 95% Bisanaca, nego država 3 naroda. Bisna je izašla iz rata svi protiv svih i očekoivati građansku državu jr apsurdmo. Još se gleda kroz nišan, pa bi svako nametanje vodilo porazu. Ne bi smio jedan narod nadglasavati drugog, jer to vodi u propast.
da se ne zna "ili su došli ili pošli"
Šta je sad ovo"Ukoliko je izraz hrvatske političke volje, kao konstitutivnog naroda, da ih u tijelima vlasti na svim razinama predstavlja netko od pripadnika druga dva konstitutivna naroda, ili netko tko se izjašnjava kao pripadnik nacionalnih manjina, to je njihovo demokratsko pravo", Sad se i i Čovićevi slažu da ih predstavlja neko drugi. Toliko su zabrljali da se ne zb
Prpa 😂😂😂
Sve dok Hrvatski narod u BiH ne shvati ko je Dragan ktivousti Ćović i HNS neće im biti dobro, znači moraju se otrgnuti iz njegovog autokratskog zagrljaja jer je HNS ustvari HDZ i druge stranke ne postoje frajer ih potčinio i samo je on pravi i legitimni niko drugi..
Omaj stari... Kad su se tito i adolf sreli na onom svijetu pa ga adolf upitao šta ima dolje? Tito mu reko pa ništa naročito, evo ovi tvoji navalili kod nas na more a moji navalili kod tebe da rade u Njemačku. Kaže adolf pa yes to sam i ja htio da bude. Ujedinjene njemačke balkanske kolonije.