Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA ima 9 ruku a da bi bila vecina potrebno je 22 ruke, kako sada ovo ispade problem SDA kada su i DF i SDP i SDS i PDP svi glasali za prijelog Mektica. Kako uspiju da uvijek optuze SDA?!
Cim HDZ i SnSD grme i optuzuju SDA znajte da je SDA na pravu stranu. Zalosno je da je vjecni gubitnik Radoncic stao na stranu Dodika i Covica.
Sta je problem srbine covicu??? Problem vam je sto ne mozete kontrolisati sa derpašom Do-dickom izbornu krađu??? Sto mrtvi ne mogu vise glasati??? Sto ne mozete krasti glasove onih koji ne izađu na izbore...mrsssss smradu kamenjarski mrsss
Koji cirkus od komentara.....HDZ ce opet osvojili oko 90% glasova Hrvata(u biti oni nemaju opoziciju) SNSD je pomeo svoju opoziciju....ali zato SDA itekako trebaju
@Ero79 Osvojit ce ko kobilinda izbore,..nema vise mrtvih da glasaju z ADZ niti ce moci da kradu glasove onih koji ne glasaju.....nema vise kontrole za stbina covica wnb kroasančiću nema nemaaa.... Pozabavi se hvatanjem poskoka, kmecanje ne pomaze 😂
Čim je ovolika borba oko postavljanja svojih ljudi i kontrole nad CIK-om jasno je da su do sada se dešavale velike krađe na izborima i da se planiraju nove, tj. ko ima ljude u tu ima i glasove. Da je nezavisno tijelo nikom nebi bilo bitno ko je tu jer bi bilo svima isto
Jedino što im preostaje je da se žale Putinu.
joj ovih majoriziranih krivoustih uzp-ovaca.
Živjela Bosna i Hercegovina.
Kako je lijepo shebati svaku zločinačku nakanu ovog UZP smeća i uživati u skičanju Ljubića i bratije!Zovite SNSD genocidaše da vas tješe u teškoj situaciji jebali vam oni majku,a vi njima!
Radoncic i SBB stali uz Dodika i Covica, jer im smeta izbor CIKa. Zar nije Radoncic kukao da je pokraden i trazio da se CIK izmjeni, zasto sad opet kuka?!
samo vi napustite sve institucije, ali se i plata odreknite. bih čifuti
I kada SDS i Mektic nesto predloze opet im svima njima kriva SDA. Licjemerstvo
Zločinci pobudalili, čuj da dozvole da se Rusija vrati u CIK, pa vi stvarno niste normalni.. Ali što je karakteristično za HDZ/SNSD je isto tako karakteristično i za Našu Stranku koja pokušava da konstantno dokaže kako se bez njih ne može tako da Kojović stalno prijeti kako "Ne mogu zaustaviti Fortu" a ustvari sami se raspadaju i osipaju, kao i UZP-genocidni separatisti..
SDAHDZSNSDDFSBB na Uborak !