Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To oni imaju scanner aparat pa mogu da skeniraju tko je legitiman a tko ne! Kriminalci navode vodu na svoj mlin. Prokuzeni ste odavno!
U OVOJ DRŽAVI JE ,,NAMETNUTO,, DA SVI GRAĐANI NEMAJU ISTA PRAVA KAO ŠTO IMAJU TORNJACI.JEDNIMA JE DATO PRAVO NA KOJE DRUGI,,GRAĐANI,, NEMOGU IMATI. TI JE JEDNA ID NAKARADA KOJE SU NAM NAMJERNO UBACILI U DAYTONU, DA BI MOGLI DA SE IGRAJU S NAMA.U SVIM NORMALN8M DRŽAVAMA SU PRAVNO SVI LJUDI RAVNOPRAVNI , A ZAŠTO JE TO SAMO U BIH DRUGAČIJE? SVJETSKA MAFIJA ????
Jao vama ovih dana UZP-ovce. Šta vas čeka, ni najgori dušmani vam nebi poželjeli! Tu spada i zakon o kladionicama i naravno izborni zakon. Obje ove stvari neće biti po vašem čejfu! Smrt UZP fašizmu - sloboda narodu!
Zar nisu najbolji srbi mrtvi iz jasenovca ujkane ujkane?
Chuj klub srba bokte neyebo. pa ovo ko sportski timovi
SDP i Liberalna Stranka drze Klub Srba u Domu naroda FBiH. U Slučaju da klerofašistička koalicija Čović-Dodik-Bake i ostali izdajnici pokrenu u kojem slučaju izmjene Izbornog zakona na štetu BiH, da im kojim slučajem prodje Izborni zakon kroz zastupnički Dom, SDP ga moze zaustaviti u Domu naroda kroz ugrozavanje vitalnog nacionalnog interesa Srba. Prc Čović! Prc Kolinda! Prc Dodik!
Zaboravi reći novi Potpredsjednik doma naroda fbih neće biti Srbin iz SNSD-a nego Srbin iz SDP-a. Opet Prc!
Vi ste definitivno legitmni idioti, jeboli vas torovi vise i nacionalzim, obezbjedite nam inile normalniji zivot idioti vrijedan covjeka, a ne ovo robijanje i bijeda i jad. Mrs mater vam idiotsku legitimnu!
pa to ste vi doduse vi ste ,,velikosrbi,,
Čitaj "četnici i oni koji razvaljuju državu od koje hljeb jedu ".
@Dobromil,Čuj srbi zive u jedinom multietnickom prostoru hb.Pa hebo ti pleme,vi ste i mungose protjerali iz tog kamenjara,a ne srbe
Da nije mozda Opsenica legitiman srbin.
oj dragane baš si drag poližeš mi s qurca šlag.
Jako je dirljiva ova topla ljubav ustaskih kamenjaraca prema cetnicki orjentiranoj gamadi
HNS u sluzbi Dodika i SNSD-ea.
HNS-u bi bill bolje da su sprijecili paljenje replike Milorada Pupovca,a ovamo fol oni brinu za Srbe