Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Javili se majonezirani
@gooUser1570540005 Zeljko zlatni ljiljan, penicilin za kamenjarske i sumske srbe.Ali i Kolindu, i one fasiste iz Zagreba i Beograda. Hvala Allahu pa smo te izabrali umjesto onog kamenjarskog srbina dr Dragana Covica. Da nije Zeljka, sad bi Dodik i Covic kolo vodili u drzavi.
Sevap je majorizirati juzne srbe. Jednostavno sevap. Svaki dan ti daju povoda.Zivio Zeljko Komsic, zlatni ljiljan, penicilin za ustasku st_ku.
Sa ovim skutorskim hinjama nikada ne znas na cemu si. Jedan dan kmece o majorizaciji, drugi dan velicaju propalu tvorevinu "HRHB", treci dan sanjaju o velikoj HR...
@gooUser1570540005 Nemoj da se cudite ako opet probosanski politirac sjedne na stolicu clana predsjednistva iz reda hrvatskog naroda.
@gooUser1570540005 Frustracije.Mogu samo urlati i kreštati u Suverenoj i Nedjeljivoj :)Kmečanje je poželjno.
Ustashka posla! Koga boli k... sta vi imate reci fasiste
Izborni, neizborni, manjino nikad budite sigurni. A ta glupača može samo po svlačionicama pričati.
Izvinite bosanski katolici što ne damo svoju zemlju!!!
daleko im kuca od moje
Budu li je oni branili, ukitut ce je ko i herceg fosnu..
Komšić je betonirao svoje mjesto u predsjedništvu i naredne izbore
"Bratstvo i jedinstvo može postojati samo među onima koji su zbilja ravnopravni!" (J. B. Tito)
"Bratstvo i jedinstvo može postojati samo među onima koji su zbilja ravnopravni!" (J. B. Tito)
"Zajedno" jedite *ovna
...Vukovar.... ...Zadar.... ....Dubrovnik... Hvala HNS i Covicu sVbine sto branis Sarajevo, glavni grad svoje domovine, koja ti je sve sto imas omogucila da steknes... Samo sta ce biti drugi put? Ko ce biti saveznik Hrvatskoj neovisnosti? Ruski uticaj sve jaci, Turski kroz Srbiju takodje? Kome ce pripasti Kupres?
Kolinda je na kampanji. Mi ako želimo u EU moraćemo se prilagoditi, ali SDA neželi. Sve više kuca veća Srbija.
coca coli zna koju muziku rado sluša njen najugroženiji narod
Sta ocekivati od usrasa.Svim normalnim ljudima lijep pozdrav.
Prvo da se istorija ne iskrivi jedina istina.Iako su snage 7. korpusa, nakon niza uspjeha, mogle ući u sam grad Kupres koji je bio pust od pripadnika VRS, to je prepušteno snagama HVO, koje nakon dva sata ulaze u Kupres.Znači Armija BiH kad je sve očistila i politički predala Kupres Hrvatima.
Jadna je država kome su oni "prijatelji"