Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aluminiiji i radnici nije tema danasjneg skupa. Tema je zaparvo, a dje cu ja rodjaka uhljebiti?
Dobili 1/3 državnog pola Federalnog i 6/10 kantona i jope nije dovoljno
Bošnjaci će a da nisu toga ni svjesni urušiti BiH
Jesu li i ministarstva finansija u rukama Bosnjaka?
strašno, u zemlji gdje je većinski bošnjački narod, glavne funkcije ( usput nije istina) drže Bošnjaci, kako boguhulno
Alumijij
Kako vas sve treba maknuti, i jedne i druge i trece FUJ!!
Dosli smo do veoma povjerljivih finansijskih dokumenata iz SDP-a. Naime jedan tajni svizdac je razotkrio prije par sati nekoliko dokumenta. U prvom se navodi da SDP je u konstantnom finansijskom minusu, cak nemaju ni za cistacica pa onda zenske clanice koje se nisu kandidovale za pozicije, ciste prostorije SDP-a. Drugom se navodi kako Lana Prlic preko SDP-ove kase kupuje skupocijene palete iz UK kompanije Cult Beuty u vrijednosti oko 130 KM. Do sada na njene palete SDP je platio preko 1000 KM.
UZP sabor. Lagano vas nestaje, gasite se.
Ovi pokatoliceni Srbi nisu normalni. Pa Dodik i Covic kontrolisu sudstvo, tuzilastvo, odbranu, SIPU....... Pa mogu da rade sta hoce, zatvora nece viditi.
vlast je u rukama tri mafijaske familije i armije njihovih uhljeba...sve ostalo je prica za one koji ne razmisljaju objektivno...
https://www.index.hr/vijesti/clanak/sirijac-nasred-ceste-u-stuttgartu-macem-ubio-muskarca-sve-je-snimljeno/2105681.aspx
MORD IN STUTTGART: Mann auf der Straße mit "Schwert" erstochen https://www.youtube.com/watch?v=HRpCY2mgTm4
A KRIVOSUDJE ONO JE U RUKAMA.DOMOBRANA. A CESTE FEDERACIJE ISTO U RUKAMA DOMOBRANA ZATO SE IZMISLJAJU RENOVIRANJE TUNELA BEZ POTREBE.
Nek se zna ko kosi a ko vodu nosi. Hajdee Denise Zvizdiću
Nemoj tako pricat legitmni...Zar vi i SDA NISTE BRAĆA? KAZE SE DA SU SRBI I RUSI BRACA PO ORUZIJU A HDZ I SDA BRACA PO BLOKADAMA...
@Jeloe srbi ne postoje zlato moje.