Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AV uvijek misli ono što govori! 😂
Za vas sda-Ovce je svako kriv ko vas je provalio da ste mega lopinaši.
I jede ono sto pokenja.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Cisto dosao da provjerim jesuli Vucica skinuli sa Aparata :)
😂😂😂😂
Moron naucio da beskrajno lamentira na najjednostavnija pitanja pa mislio i na CNN-u. Valjda mu neko slago da ce intervju voditi Maric pa on mislio - nema frke, lako cemo!
E moj klix kako dopušta te da vam od ovoga snoba presjednika koje kakve srbije botovi kolo vode i to u vašoj kući.
Ratni zloćinac sa kišobranom
Mislio da je na pinku
Čmarousti
PRIJEDLOG KLIXU ZA RJESAVANJE PROBLEMA BOTOVA I/ILI SKRIPTI KAO ALATA KONTRAOBAVJESTAJNIH SLUZBI SRBIJE: Prijedlog ukljucuje obuhvat IP adresa koje su u Srbiji (ili cak sve adrese izvan BIH da se obuhvate TORovi, proxyji, VPNovi) i na politicki osjetljivim temama ogranici broj lajkova i dislajkova na 10 na pola sata, ili 30 na sat vremena i sl. Dok nakupe lajkova, bajata vEst.
i sta je odgovorio ???
amanpur naj jaca bila i ostala ❤️🇺🇲🇧🇦
Začepi mu Amanpour pedersku labrnju 👍👍👍👍👍👍👍
Kosovo vas promatra i objavljuje cijelom svijetu šta radite. Toliko ste providni, jel vas imalo stid, mislim vas samih? Ne mora bit ostatka svijeta, koji se smije malim srbima, nego vas samih? Ili ste toliki trogloditi?
klixe ba pretjera ga sa botinama ovim pravo,sramota
Ne ložite se, oboje su bili mlaki. Vučić jer je bio shishodljiv i zahvalan što je uopšte dobio priliku da govori posle onog događaja, a ona je verovatno dobila instrukcije da bude blaga jer da su hteli da ga unište ne bi ga ni pozvali na CNN. Zvali su ga da mu daju priliku da se opere, više sreće nego pameti ima čovek
To je to, da hoce hitlera bi od njega napravili
Kako je lepo sto Bosnjaci u stopu prate Vucica, gde putuje, koga srece, sta je rekao... Mi ne samo ne znamo sta radi ovaj vas, kako se preziva, Becirevic, nego nas i ne zanima, eto u tome je razlika.
De ti odgovori jel vas stid više vas samih? Kosovo vas nadgleda i obznanjuje svijetu šta radite? Jel te stid tebe? Mene bi bilo stvarno.
Republika bosanska u srbiji ,becirevic stvorio.pa neka vas sada interesuje Becirevic.
Nista u ovom intervju nije "hladan tus", a pogotovo jer ga niste objavili kompletnog.
Ovo se zove: "izuvanje iz cipela"!! :)