Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta se javljaju cetnici razasuti po bivsim sfrj tvorevinama,vi ste sporki cetnici,zelite da svi budu srbi,da sve bude srpsko vi ste kamen spoticanja na ovim prostorima 100 godina,svi su pobjegli od vas,ostali ste sami jer ste zlotvori,i ostavite katolicke svecenike,gledajte bradonje svoje koji otvoreno pozivaju na mrznju sveg nesprskog!
A sto se ne javi Do-dickov jaro iz HDZ-a, Covic Dragan da osudi ove napade?!
Biskupe neka ti ga podudlaju
@Ravnogorac hetnik sta ima na Kosovu .....jebu shiptari pa razvaljuju guzove aaa. ha h a ha
rekao je covjek istinu. nema to veze velikom vecinom banjalucana koji nemaju nikakve veze sa desavanjima vec sa politikom. pa porazna je cinjenica da je trebalo da se politika pomiri sa tim da treba obnoviti dzamiju nakon cetvrtine vijeka od rusenja.
MANIPULIRANJE POPISNIM ISTRAŽIVANJIMA: Ovu aktivnost etničkog čišćenja protiv Bosne i Hercegovine obavljaju poluprikriveno takozvani srpski intelektualci iz Beograda. Svrha je nastavak ometanja povratka izbjeglica druge vjere ili nacije, uglavnom onih koji su ranije pobjegli od srbijanske mašinerije genocida i masovnih istrijebljenja. Eto što i danas (2016 godina) znači slovo "I" (izbjeglice) iz riječi TARIGUZ.