Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se moze objavljivati ovakva statistika! Navodi se, kako je 80% zarazenih HIV-om muska populacija, a 20% zenska populacija, te potom dalje: kako je najvise zarazenih heterosexualaca!!!! Znaci da su svi imali sexualni odnos sa jednom te istom zenskom osobom! Malo cudno zvuci, zar ne?!
djaba vi to uljepsavate, te \'gay\', te \'homo\', te orjentacija... svako normalan zna da je to gore od pasjeg govneta. ma vi ste meni plaho sumnjivi za ovaj pederluk. malo - malo, te parade, te istrazivanja, te slavni gay... ima vas tu izgleda.
Na Klinici za infektivne bolesti UKC Tuzla smješten je pacijent zaražen HIV-om, a večeras je Federalna TV u Dnevniku objavila da je riječ o ljekaru ovog kliničkog centra, ginekologu A.Š. koji se navodno zarazio prilikom operacije jedne pacijentice. Iz nezvaničnih izvora doznajemo da je A.Š. u teškom zdravstvenom stanju. Šef klinike, dr. Sead Ahmetagić, rekao je da nema pravo objaviti identitet oboljelog. Nije poznato da li je A.Š. tokom ljekarske prakse zarazio još nekoga, prije nego što je sam otkrio da je zaražen. U bolnici već neko vrijeme pozivaju pacijentkinje na testiranje na HIV, koje su liječene kod dr. A.Š. , na klinici u UKC, kao i u privatnoj praksi A.Š. u centru Tuzle. Taj je objekat navodno zatvoren.
Pa gay su i zene ako vole osobe istog spola! Da si ti normalan ne bi napisao takvu glupost!
Ja smatram da su gayevi odvratni ali za zene je sasvim normalno da su privucene pripadnicama istog pola
Naravno da je bitno da se djeci tog uzrasta pojasni sve u vezi sa sexom što im može spasiti život. Uvijek je bolje biti informiran nego zatupljen, posebno u sredini u kakvoj mi živimo u kojoj vlada lažni moral. HIV je najmanji problem u BiH, mnogo su češći problem ne-A hepatitisi, te druge spolno prenosive bolesti koji ozbiljno mogu ugroziti zdravlje i život ljudi. Sex nije tabu, niti bi trebao biti...
bitno je da oni djeci u skolama objasnjavaju mjere pervencije i zastite....te vaginalne i ostale sexualne stvari.... djeci koja imaju 11 -14 godina.... ma nema vi ste drama... SVAKA CAST ne znam sta bi mi bez vas.....
Kolike su cifre onih ne registrovanih,samo bog zna?
cudi me sto je na sa-xu vako jak gay lobi, garant im je u redakciji par gayeva...
Ne smiju da kazu da su gay, pa zato svi kazu da su heteroseksualci, i eto ti statistike, pih...
eto, ne razmisljas tako? ovdje samo izvodi statisticke podatke, i razbija stereotip da su homo HIV pozitivni. kao sto su rekli, jako je malo educiranih na tu temu, pa tako da je moguce da ti, koji su pozitivni, da misle kako je vjerovatno da se to njima ne moze desiti. u medjuvremenu, spavaju sa svojim partnerima i njih ujedno ugrozavaju. nije poenta da drugi postanu \'gay\'.