Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Premijer Branković je prije dvije godine smijenio Hamdu Katicu s mjesta čelnog čovjeka BH Telecoma zbog ostvarenih 145 miliona KM profita. Tada je rečeno da rezultati poslovanja BH Telecoma nisu dobri. No, prošlu godinu BH Telecom je završio sa 143 miliona KM dobiti, no ovog puta su rezultati poslovanja - dobri!? 2009 godine dobit je manja nego 2007. i 2006. godine, sa tendencijom daljenjeg pada u 2009. godini...
Ja sam vise ubjednjen da su ovo postavili ovi iz La Familie sto vlada telecomom vec godinama, a rezultat poslovanja svake godine sve slabiji i slabiji, ali zato oni imaju stotine miliona maraka na raspolaganju za ukrast i potrositi ... Samo njima ne odgovara prodaja Telecoma, a i ovi jadni boljsevici se nadaju da ce doci na vlast, pa da ce ga oni prodati ... cudi me kako do sad nisu skontali da ljudi nece lagumdzijinu njusku da gledaju ....
super osmišljeno
Zašto imam osjećaj da se svi koji se protive privatizaciji ove firme, bore za neregularnost zapošljavanja u istom, te monopolskom položeju koji zloupotrebljavaju i skupoj usluzi građanima. Zato sam za što hitniju privatizaciju radi reguliranja ekonomskih zakonitosti. A šta učiniti sa novcem dobivenim prodajom je drugo pitanje
VERO, ne pričaj gluposti, ne zaokružuj cifre, raspitaj se, pa sam uplati svoj plakat ova je zemlja svakako puna glupana
ANARHISTO, nešto para je i od mene, da se ne pitaš previše a o komunjarama....ma smiješno, nit luka jeli nit mirisali uživajte dok vam voda ne dođe do grla
SDP - SVAKA CAST!
Bravo, samo nazalost oni na koje se to odnosi su spodobe bez stida i srama
najboljiiii steeeeeeeeeee samo takooooooooooo
ocigledno se ne razumijemo! tvoj odnos prema mom komentaru sad granici s paranojom. poprilicno nekorektno - posebno ako se uzme u obzir da je dobronamjeran. sam podatak da je jedina reakcija ciljne grupe :\"svaka cast, NASTAVITE\", a ne \" nastavimo\"- govori da je poruka odaslana, a i primljena na pogresan nacin! namjera vam je odlicna, nacin isto, samo poruka preblaga. mislim da je ovo ocigledno. sta je pogresno sto zelim poruku koja izaziva vise emocija nakon citanja. sami nadrealisti nikad ni u jednoj procjeni nisu pogrijesili, ali njihova forma je bila preblaga da izazove neku ozbiljniju reakciju, a smijeh nije dovoljan!
fixer, dopusti da malo iskarikiram: tako su i komunisti vikali, dok traje revolucija nije nemoralno slati ljude na goli otok kako bi se \"visi\" moralni sistem KASNIJE uspostavio. Thanks, but no thanks.
zox, nije nemoralno nemoralnim metodama napadati nemoral, a sve u svrhu uspostavljanja jednog novog moralnog vrijednosnog sistema. a sta je nemoralno u metodi da se prave stvari nazovu preciznim imenom? uostalom, gdje bi sreca bila, a i ova drzava, da je ovdje zaista rijec o novom nacinu privatizacije? ovo je jedan ustaljeni put, put stvaranja kleptokracije i bosanskih oligarha- legalizovana javna otimacina od gradjana.
forza facebookovci
dali postoje konkretne akcije svrgavanja Brankovica i pojedinih kriminalaca sa vlasti??? Ova desavanja (plakati i sl) nisu loša, ali došlo je vrijjeme kada ona nista ne znace, pogotovo obicnim gražanima.. Šta treba da se najvecem javnom kriminalcu Brankovicu oduzme stolica ispod g.... Koje mjere i koje akcije??
fixer: Ne vidim sebicnost u tvojoj primjedbi. Licno, nudim alternativu Expressu. Ne zelim vjerovati da alternativa nema buducnost. Ne zelim spustati gard napadima da su svi isti (da smo svi isti). Ne zelim spustati gard napadima da manipulisem(o). To tvoje je kratkorocno efikasnije i nemoralno. To ne zelim. Mislim, JA ne zelim. Ako ima neko ko zeli, bujrum.