Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno to treba napravit kad kaže ovako jaka i močna stranka pa hsp bih je osvojio u županiji središnja bosna mnogo glasova,čime imaju čak nula mandata,da nije smiješno bilo bi žalosno.
NIti Je Hrvatska niti je stranka a ni s pravaštvom nemaju veze.....Šaka lopova predvođena zubarom kojima je ova koalicija sa SDP-om zadnja šansa za ostanak na vlasti...
no sikiriki porez se moze i u Zenici odradit,izgleda da je Mile promasio lekciju u savjetovanju.....samo postoji strah od prebukiranosti Zenice jer je po pojedincima secesionizam , \"HLLRWvolja preko 90% birackog tijela jednog konstutivnog naroda.\"
nema fotelja=nema para u proracunu nema oporezivanja bez predstavnika u vlasti
Eeee svasta,,,, Handzar-koneksn, jeli? HSP je dobio nula do jednog poslanika, ali nema veze, dobri su za koaliciju... Jedni islamisti, a drugi fasisti, pa se onda jos bune na izraz islamofasizam?! Ma hajde nek\' je samo \"demokraDski\"
đaba vam je pijukat kokosari HDZ-ovski nema Federalnih fotelja....pa logicnije je da muslimani podrzavaju HSP koji je od uvijek blagonaklon prema istim bez obzira na ne bas sjajne periode u istoriji nego na srbskoKOSovski HDZ koji polako ali sigurno mijenja ime u HPDZ (Hrvatska Pravoslavna Demokratska Zajednica)
Brišite vi, mali gebelsi sa k.a.n.d.a.h.a.r-x.com, ali je Jurišić obično go.van.ce i to je činjenica. na sljedećim izborima ne samo da neće dobiti ni sadaka-mandat, kao sad, nego ni njegova žena i djeca od stida neće glasovati za njega. Živi bili pa vidjeli!
LAŽ DA HSP NEMA ZASTUPNIKA I HDZ BIH ŠIRI OPET LAŽNU INFORMACIJU O OSVOJENI 95 % GLASAĆKOG TJELA U BIH.OBA HDZ IMAJU 140.000 GLASOVA I OSTALI GLASOVI OTIŠLI SDP HSS-NHI NSRZB I MANJIM STRANKAMA KOJE NISU PREŠLE PRAG.HSP IMA LEGALITET I GLASOVE KROZ KOALICIJU HSP-HDZ 1990.BOŽO LJUBIĆ I DRAGAN ČOVIĆ POKUŠAVAJU HSP IZBACITI IZ VLASTI ALI UZALUDAN POSAO.HSP I SVOJE LEGALNO IZABRANE ZASTUPNIKE.
za LEctera HSP ima Zvonka i Jerku u parlamentu, drugo na razini federacije dobili su Kresica itd... polako ali sigurno alternativa kod Hrvata-zato cuti tamo
Ljudi nemojte se zezati. HSP ima jedan mandat u parlamentu BiH, to jest Zvonka. Doduše jeste da je kompenzacijski (sadaka mandat) ali se poklonu ne gleda u zube. Šta ima veze ako nemaju ni jednog zastupnika u SBK? Pa to im je upravo još veći motiv da na idućim izborima 2014. pređu izborni prag i u tom kantonu i konačno dobiju i tamo svog zastupnika. Ipak lidera stranke jako poštuje njeno članstvo i mnogo ga, se takoreći boje. Više od 85% članstva nikada u životu nije bilo u stomatološkoj ordinaciji.
Najpostenija stranka za razliku od HDZ-a
a gdje si požurio za 20 dana svakako ideš u bosnu ali u KPZ ZENICA zajedno sa svoim jaranom telećom glavom JERKOM. 46 miliona nije malo druže moj.
sta ima HDZ s tim kada nemaju niti jednog zastupnika u vlasti, crvenokosuljasi udbaski prodaju se za sitnis, ali necete u tome uspjeti ma daj
specijalno za tebe: http://www.youtube.com/watch?v=uqQf_92dgHM&feature=related ZIVJELA HERCEGBOSNA !!!!!!!!!!!!
HSP Obratite se svom koalicijskom partneru Lijanovicu Kupovinom glasova sam je prolongirao sluzbenu objavu SIP-CIK-a za najmanje jos mjesec dana Toliko o opstrukciji stoko izdajnicka