Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SNSD 8 SDS 4; HDZ 3 HDZ1990 1; SBB 4 SBIH 2; SDP 8 SDA 7 NSRZB 1 HSP 1 To znaci da SDP i SDA imaju 15 poslanika i oko 500 000 glasova a ovih 6 stranaka (cijeli RS + 2 HDZ-a + Fahro koji je odlicno prosao ) imaju oko 700 000 pa ti sada vidi ko je pobjednik a ko gubitnik
Trla baba lan da joj prodje dan. Puno price, malo rada. Zelja da se otme vlast nije prosla. SDP je ponudio platformu, pa nek prihvati kome se svidja. Ovako se vi nikada necete dogovoriti. Harise, fakat da si opozicija, sta si mislio da ces nakog svih ovoh godinja, varanja i laganja biti na vlasti?! Fahro, nemoj narodu slolit pamet o tome kako ti povezujes istok i zapad. Pusti se te price.
Nisam se nadao ovom od SBIH sada su na izborima dobili dva mandata na Drzavnom nivoa a poslije ovoga na iducim izborima ce potpuno nestati nece dobiti ni jedan glas a SBB sto je dobijao glasove to mu je sve i nikad vise mogu samo sandjaklije da glasaju za njega on je svoje zavrsio.A koalicija ce mu unistiti sve na Federalnom nivou sav ce mu biznis propasti .Napravio je kardinalnu gresku.
Mogu formirati Parlamentarnu vecinu ali u domu naroda na Drzavnom nivou nece nista proci tu SDP i SDA iz Federacije imaju dovoljno glasova da sve blokiraju pa nece to bas tako ici kako se pojedini nadaju
Ma neka frmiraj usta hoce samo da u FBiH nema SDA u vlasti da bi se mogao procesuirati njihov 20-togodisnji kriminal i da bi se sa budzet amogli rastjerati njihovi nepismenjaci uhljebljeni preko namjestenih Konkursa
Red bi bio sada da komunjare i ustase idu sada u sumu i nastave gdje su stali 1945...Mesar ce se brinuti da ne budu gladni..!!!! buaaaaa SDP!
Iz prve ruke imam vijest da ce 10 Januara biti dogovorena vlast na drzavnom nivou. Cinice je SNSD, SDS, SBB, SBIH i oba HDZ-a. Podrzace je i DNS i mozda DNZ. Posto je po entitetskom glasanju potrebna trecina iz jednog entiteta za usvajanje zakona, SDP i SDA ce biti opozicija. Tako je isto Zlaja htio da smjesti SNSD-u, surujuci sa SDS-om i PDP-om jer su imali entitetsku trecinu, a na kraju je sam ispusio. U igri za pukovnika postao je pokojnik. P.S. Kazu u SBIH ludilo, malo ministarskih fotelja (2) a puno zainteresovanih.
Gdje nestade veliki vitez HARIS OD BOSNE? I on je vikao 100% BIH,pa gdje je sad? Nema 100% nikome,o postotku se tek ima razgovarati. Živjela nam dugo BiH cijela - al mora biti iz tri djela.Ovo je Muslimanima zadnja prilika da se spase samoće i islamskog emirata na 24% BIH.Tihići,očekujemo te u Prudu,al Zlaju ne vodi sa sobom. :)))
Nisam mogao biti prisutan na sastanku. Mama Zelenog zuba je zahtijevala zornjaka. Morao sam joj obraditi guzove.
Što je sad \"bošnje\"? Kad vas netko preglasa to je izdaja? A Željko Komšić je \"Hrvat\",i to koji! Sabinin Hrvat,s zlatnim ljijanom.Heheheh Ovo će biti vlast na državnoj razini,svidjelo se to vama il ne.A Federacija ide u potpunu blokadu. Znate kad će SDP biti vast u Š.Brijegu? Nikad,a ni tad! p.s. Radončić je pametan čovjek,mnogo opasniji igrač od autodestruktivaca tipa Tihić i Lagumđžija. Ovo što Zlajo i Sule rade mi smo mogli samo poželjeti. Daj te nam TREĆi - mi smo ugroženi! ;))))
Čestitam građanima Srpske na formiranju vlade. Kod vas je prava moderna država, hajte sa srećom ka Evropi, mi ne meremo, kahva, džamija, ijopet kahva, nemereš sve stići jarane, ba. Čekajući sadaku.
Ova koalicija ima vjerovatnu matematicku vecinu i bez SBiH, jer DNS i PDP imaju po jednog delegata, a ne znamo sta konta DNZ, medjutim bilo bi stvarno glupo da SDP ostane pri svom stavu: Ili ovako ili nikako\" i na taj nacin Bosnjaci ostanu bez svog legitimnog pretstavnika, bez obzira na njihovu zelju da u FBiH stvore jednonacionalnu vlast.
cuj dodo sier da je neko arogantan pa ako je neko arogantan onda si ti to cuj nije ni procitao platformu... naravno kad je nepismen .. mene zanima samo sta radi onaj inzko na ovo njegovo konstantno negiranje bosne i svega sto je bosansko vrijeme je za cistke oni koje nezele bosnu neka idu iz nje a ona ce i dalje biti jedna i jedina ma koliko on bio arogantan ????????????????
DODIK i ČOVIĆ brane Bosnu od udbaša?!?! haj da i ovo doživismo lijepa je ova naša Bosna svašta se dešava kad najmanje očekuješ... pa i rasplet...
BOŽE SAČUVAJ NAS OVI BOLESNIKA..
Sve je ovo dogovor između svih njih i jednog bloka i drugoga jer sada će svako od njih dobiti pozicije i mijesta neko u federaciji neko u RS a neko u Državnom nivou pa će biti svi zadovoljni.A mi obični ljudi će mo se ko fol sekirati i nervirati a oni uzimati lovu i paušale.Sve je ovo velika igraaaaa.
Glasao sam za radončićev SBB ali tek sada vidim da sam napravio veliku grešku i stidim se moga glasa.fahro ti si gnjida od čovijeka, nikad više za papke...