Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA nije potpisala, pokrivaju oni Dodu i Čovu... Nooorooood znoooo!
Al' Duduka nazigu ovaj Šarović... Svaka čast, majstore!
@Android Knego Kako..ko ce ispred srba dati prijedlog imena...
Irma je konj
U sustini SDS priprjetio pravilnikom "ko nece ima ko hoce", oni koji su tu radi "interesa svog naroda" se prepali za fotelje i hop evo sjednice.
Za ovo se hitno saziva, a humanos se ignorise :) mamu vam
hajmo ruke gore svi ooooo aaaaaa ooooo aaaaa https://www.youtube.com/watch?v=J01qHRcOziw
Bravo.Mile i Čović na aparatima!
Zar sda nije sramota da im sds rjesava probleme u njihovom dvoristu?
Nadam se da se nece dopustiti bilo kakvo formiranje vecine dok iz manjeg BH entieta konacno neko ne preuzme odgovornost i prihvati potpisati i implementirati ANP.
Marš u PM
Kad je o pozicijama u "komisijama" odmah se sazove sjednica..ljudi sta sve mi trpimo-mi nismo normalni..pa sta nam jos treba? Da nam po kucama pocnu dolaziti i maltretirati ? Opet bi sutili-mi smo ti koji ne valjaju..mi!
E kako ce Srbi dati prijedlog svojih clanova ako SNSD ne zeli dati clanove?
Ma nije valjda... Jel im se baš žuri?
Ovo je glogov kolac SDA jer su im napravili belaj veliki, nisu jos preuzeli vlast u Sarajevu, TK su vec razvalili kupovinom onog morza bijedica sa slike i pakovanjem Kukicu preko rudnika da oslabe PDA sto su uspjeli, a eno su i Bogunicu presudili na pornhubu sto je jadno cime se bavi SDA kako bi se domogla vlasti pa i sa ratnim zlocincem Fikretom Abdicem preko sehida gaze samo da vlast uzmu. SDA je izvor zla
Za to vrijeme SDA ubrzano radi na smjenama u TK, USK i jos ostaje Sarajevo da razvale sestorku i preuzmu vlast kako bi SDA imala najvece kantone pod svojom cizmom i odblokirali tek tada onih dvije milijarde koje cekaju da se napravi vlast sa Dodikom i Covicem i kada to bude gotovo ode dvije milijarde u nepovrat. NATO i ANP ce samo nestati u zaborav, to je bio paravan blokada. Kome pakuje SDA u Sarajevu vidjet cemo,a uvjerit cete se.