Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Željka je sazvala sastanak da napljuje državne organe kako su nesavjesni i nespremni po pitanju migranata. Naravno, bez ijednog osvrta na to šta će konkretno RS da poduzme. Ustanjeni modus operandi ... upiranje prstom u druge kao primarna i jedina politička aktivnost.
@DepiliraniBakir Željka je dio klana. Sve su to ista govvna, da prostiš.
@DepiliraniBakir Sav si logičan ... po celom telu.
Mnogi bolesnici na klixu koji redovno pljuju Jevreje ne znaju cinjenicu da je taj miroljubivi narod dosavsi u Evropu prije vise od 1000 godina bio zakljucavan u geta u Rimu,Veneciji,Becu itd od 18h-7h ujutro..A ovi migranti rade sta hoce..
Kad ovi sazivaju koliko je tek gusto u sarajevo... Ili oni po starome nije to naš rat, pardon naš problem... Opet drugi za njih trebaju da rješavaju
Deo sam klana Dorcol fontana hajde dodji povari dzok s nama
U danasnji dan dolazi vam babo Tajip djikani..
Sve je jako jednostavno,ograditi kamp zicom i limom,postaviti strazare i zabraniti kretanje migranata,obezbjediti dva obroka u vidu menze,i nadzirati 0-24 h svaki dan..to se tako radi ,a ne da oni po gradu u centru seru ,smrde i ugrozavaju domicilno stanovnistvo,i opet kazem kome se ovo nesvidza neka jednu sobu kuci pretvori u azil i neka ih vodi kuci mozda nauce koje sure viska ,a oni ce mu za uzvrat ukrasti nesto,takav je to narod...smece svjetsko kao indijci i mexikanci.
Oni će biti zadovoljni da rade za 400-500 KM kod naših tajkuna.
Ne stizu izbjeglice avionima vec preko svercerskih kana tzv pc, zato ne prdi i prihvati se posla magarce ruzni!:)))
Vlada tzv RS je faktor u nestanku.
Od sutra novo satorsko naselje u Laktasima
Nema tu puno mudrovanja, prosleđivati ih do Sarajeva. Ko se posle Sarajeva nađe na teritoriji Republike Srpske, dati mu lanč paket i uputiti ga u Bihać pa neka se Fadil brine o njima!
gdje udju tu trebaju i ostati... znaci ulaze preko RS.... neka muslimana nek se naseljavaju insalah
Sabah hajrula komsije.Mislim da su migranti dugo bili gosti kod nas u Srbiji.Jos malo pa tri godine kako su kod nas.U zadnje vreme su popustili sa ponasanjem pa su poceli da kradu po Sremu i Banatu.Zato smo morali malo kroz sake da ih propustimo.Ne bismo mi ali smo morali.Evo vam ih malo u Federaciju.Dobri domacini da budete.
aaaa, ozbiljan problem je snsdova vlast koja pokra 'boga oca' ...
Neka BiH zabrine izbjeglice u perspektivnoj vojnoj imovini na području RS-a, a prethodno neka se uknjiži na BiH. Logično.
Vlahadiju uznemirio,,izbjeglicki val,,. Zaboravili su da su njihove ,,cetnicko genocidne,,jedinice porotjerale milion ipo ljudi iz Bosne. I ,,hitna sjednica,,😎