Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrtve glave padaju, gladna usta na sve strane, pljačke, silovanja, , ali ništa hitnije nije do sastati se i boriti za marku više javnih prihoda, koje će biti transparentno utrošena u ona tri centimetra asfalta na Sarajevskim obilaznicama.
Da li i ja mogu dobit aj komadić bijelog hljeba!NE radim ništa,kao ni vi,samo pričam,kao i vi,ne sprovodim ništa u djela,kao ni vi itd,jako smo slični,pa eto imajte me u vidu!
Umjesto hitne sjednice za ubijenog, oni hitnu sjednicu za pare, jbt ovakvu drzavu
Prilikom paljevine banke i predsjedništva prošle godine nije niko stradao !! Vidi se da su napadači odradili porfesionalno posao. A sa bankama se još zajebavaju još amateri !
sarajevski smradovi na guzovaci
Eh sad pocinje djelidba
Dok vi raspodjelite prihode izgori pola automobila, stradaju nevini prolaznici, intelektualci se raspravljalju utokama,...
Mala škola Klix i SDA matematike: -1,9658+0,25 je nekako manje od 2,0 Pa vi nastavite govoriti da SDA ništa ne radi.
mene interesuje kada ce krenuti val migranata iz bih prema zemljama zapadne evrope ovde je stvarno pakao bolje mi je bilo u periodu 92-95g imao sam svakog prvog i petnestog u mkjesecu humanitarnu pomoc a granata ili metak ako me pogodi besplatna dzenaza a danas sacuvaj boze.
Koliko neko mora biti ili naivan ili pak prefrigan pa da Konakovića postavi na ovo radno mjesto? Prihogi, novac, raspodjela,????????????????
dino je prvi dosao na hitnu sjednicu i otkljucao vrata...on jedini ima kljuc...
konakovicu, raspisi referendum o odcjepljenju kantona sarajevo.
ma oni raspravljaju što će dobiri manje para. ovo o sigurenosnoj situaciji neće ni pričati nego je to samo šuplja za javnost
Kakav narod, takva vlast. Prosječan bošnjo je izašao iz kladionice, i uz pivu razmatra jel u hođe velka plata, i kolko se dobija kad pustis bradu. Tako da je vlast ipak dobra...
Tako je, kad mrtva glava padne, sad ce se nesto poduzeti...
Slazem se...