Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KASNO JE BAGRO. ZATO CEMO NA IZBORIMA KAZNITI SDA-HDZ MAFIJU KOJA KRADE I U NAJVECOJ SVJETSKOJ I DRZAVNOJ KRIZI.
@gooUser1571490933 ide sad 21 milion direktno za nabavku medicinske opreme tako što će iskoristiti javne nabavke da pare podijele "svojim" firmama kada to već nisu mogli "svojim" lokalnim upravama.
Hajde marš, kažnjavate nas evo 15 godina pa uvijek pobijedimo.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sebija reče u petak 150.000 testova. Prođe petak sultanijo, đe su?
Ovo sve pokazuje jednu tužnu istinu, a to je da SDA i vlasnici te stranke, bračni par Izetbegović nemaju ništa bolji odnos prema Bošnjacima, nego oni koji su ih do jučer ubijali , silovali i trpali u logore. Za njih su Bošnjaci nedoklana sirotinja.
Komplet vlada ostavke podnijeti,mame vam nesposobe politikantske je3em !!!
opet ce izbore doboti... kako, to samo oni znaju!
SVE JE TO LOV U MUTNOM,
Vrijeme je da sa političke scene ode sva ta KATASTROFALNA zelenokošuljaška NESPOSOBNA, KORUMPIRANA interesna SKUPINA !!! Svi ti Zukići, Sarajlići, Novalići, Izetbegovići...... i ini IČI !!!
Opet će pomoć u opremi dati kome su zamislili. Šta se mjenja ? Samo su izmjrnili način. Banda. Samo po glavi stanovnika. Svi smo u istom belaju.
Imamo čast da živimo u vrijeme najglupljeg političara koji je ikad hodao zemljom. Bravo Fadile majstore
Visoko sa 40000 stanovnika dobilo 40000 KM Kupres sa 5000 stanovnika dobilo 700000 KM Volio bi i ja da sam majoriziran gdje da se prijavim
SIPA hitno da uhapsi Novalića i članove vlade zbog korupcije, nepotizma, davanja sredstava po stranačkim ili rodbinskim vezama.
Novalica treba poslati da bude portir u SDA....
Sve se vrti oko love, da se uzme sto više iz ove situacije. Pa maske mogu biti 3 miliona nema nas vise u BiH neka je i za rukavice toliko gdje li ce sa ostali 15 miliona. A narod ostaje bez posla.
Ima li itko potrebu da opise sta mu se desava u ovoj izolaciji?Da malo ljudujemo.I okrenemo se sebi.Ima li sta novo?Koliko mislite da se moze izdurati ovako?Znam da se nepuca ali zahebano je.Previse reklamiramo ove gore u njihovoj Igri prijestolja u doba korone.Ili sam ja ovo vec puko bez virusa.
@nezaposleni.radnik prijatelju, iskreno da ti kazem, ja sam osjecam fenomenalno, otkrio sam neku novu duhovnu snagu, mada jos od prije ovog virusa, citam, vjezbam, navecer meditiram i zaspim ko malo mace, moja poruka je..volite sebe i ljude oko sebe, pozdrav..
Kakve igrice vi igrate dok je radnicima preživljavanje u pitanju. Nevjerovatno je da takvi opstajete na vlasti godinama, ne znam kako, koji je trik u pitanju?
Da su djeca u vrticu kroz igru donijela ovakvu odluku, vrtic bi trenalo zatvoriti, jer bi ti bio signsl da je tu neko zlo, a ovo... nemam rijeci dovoljno pogrdne kako bih nazvao idejne tvorce ovog besrama
Alija rahmetli se u grobu okreće