Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
usvojite akcize na svoje plate,na hranu sto jedete u parlamentu mamu vam feudalnu
@causevic Ovo je naredba od MMF-a, a ovi "naši" odmah ručice gore...strani plaćenici.
Izlazna strategija za izbore 2018 , sada se zaduzuju i papire zavrsavaju da pare stignu pred ljeto 2018 i onda 5-6 mjeseci prosperitet radovi ,med i mlijeko ....pa onda poslije izbora ponovo qurac kao i sada 3 godine samo tapkamo u mjesto i ono sto smo imali prijatelja smo pogubili i iz krize u novu krizu.
Nisu samo akcize na dnevnom redu nego i drugi zakoni. Neko čak spominje kao tačku i agenciju BiH za nadzor nad bankarskim depozitima koje je DOdik opustošio nakon što je opljačkao banke srpske ! Predlažemo LEX DODIK po uzoru na LEX AGROKOR danas pred hrvatskim Saborom. SVaka sličnsot između Dodika i Ivice nije slučajno, a jedino rješenje kojim se sprjećava budući DOdik i IVica je MARICA !
Mislim da danas ovo nece proci. Sds je protiv a snsd-a nema. Df i sdp nece glasati za ovo ruglo. Ostaje kriminalna sda i vidjet cemo sta ce poltroni iz sbb-a uraditi. Ali ne nazalost pitanje vremena kada ce opet ovo doci na dnevni red i kada ce usvojiti ovo na stetu gradjana. Sve sto ova vlast radi je na stetu gradjana. I ako mislimo dobiti sansu da ova poskupljenja i javasluk stane, na narednim izborima ih moramo razjebati.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/wigemark-porucio-drzavnim-parlamentarcima-podrzite-povecanje-akciza-na-gorivo/170404135 Treba li sta vise? I ti mislis oni predstavljaju tebe?
Došli smo u Situaciju da navijamo za Srbe, jer su oni jedini protiv dizanja akciza. Nadam se da će SDS istrajati u svojim stavovima. Hoće li ikada ijedna sjednica kod nas biti redovna? Stalno neke vanredne sjednice, na kojima oni donesu neke zakone od kojih je narodu samo sve gore i gore. Želim vam da ostanete bez tog kredita MMF-a, pa da vas vidim onda kako ćete isplaćivati plate.
Eto narode zasta vam sluzi ova vladajuca gamad, da vas pljacka,da vam zavlaci ruku u djep....da bi njima bilo dobro. Zamislite ...Hitna sjednica, koliko su vrijedni.... netrebamo dalje komentirati :))
hvala što si nam to rastumačio
@CheshireCat kako si ti zahvalna na ovome hahaha ....;) pazi da ti ne zavuku na drugo mjesto osim u djep...haha !?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaki koji digne ruku za ovo, za lijekova mu zatrebalo kad tad...
Kada nekada naprave koji kilometar auto puta od akciza za gorivo bit če priča mi SDA smo napravili auto put a ne narod koji je krava muzara.
Kratko i jasno: NE AKCIZAMA. Tko podrži, daBogda umro u najvećim mukama!
hitno je kad je bitno... sve za MMF i potcinjavanje naroda ropstvu...
Meni se cini da su ovi iz rs donekle upravu, treba ove strane kretene protjerat, nek pametuju u svojoj zemlji.
Putevi se ne popravljaju a akcize idu gore. Zemlja u k...
Kompletan politički i finansijki sistem u BiH je pred raspadom, tu više ne pomažu ni izmišljene akcize, ni pdv, porezi, doprinosi i sva druga kapitalistička sranja, jer je cijela BiH uhvaćena u ribarsku mrežu iz koje nema spasa. Rješenje je oružana borba protiv ovoga sistema i izlazak na slobodu.
@ziganteli Oružana borba koja se vodila na prostoru države Jugoslavije predsavljala je "reviziju 2. svjetskog rata" i kao takva uspostavila je fašizam i kapitalizam. Danas živi ljudi su svjedoci šta nam je taj sistem oduzeo, prije svega SLOBODU, ljudska prava, bratstvo i jedinstvo a potom i ekonumsku stabilnost i prosperitet.
@ziganteli Za intelektualce nema dileme kakav je bio karakter rat u Jugoslaviji, oni misle svojom glavom. Za one kojima su drugi ispirali mozak imamo tri istine o karakteru namtnutog građanskog rata.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zbilja ovo vise nema nikakvog smisla, pa svaki dan sve vise kradu, nista narode samo bjezimo odavde gdje god mozemo, ovakve pljacke nema na cijelom svijetu .
Pa jesu poljoprivrednici samo ugrozeni, koji kretenizam, a sta je sa ostalim gradanima koji svaki dan putuju na posao ili nesto drugo, ko ce njima namirit troskove .