Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazovi doktorica u hitnoj u Hadzicima ti kaze ' nek ti je Bog na pomoci' i vrati te kuci. opet odes u hitnu na socijlnom pa na kosevo u bolnicu. Znaci, kao i u svemu ostalom nama trebaju ljudi koji hoce i znaju raditi.
veoma pozitivno rjesenje za gradjane udaljene od sarajeva.
jel to dpsad bilo nazoves....oni kazu jbg jarane ne radimo nazovi ujutru..To samo kod nas ima.
Koga boli neka stvar za bolesne...i onako su bitni samo da daju glas na izborima....merhametli smo mi narod to je cudo jedno....sve vjernik do vjernika....
De bgt, kad nazoveš ovu hitnu oni kazu hajd mozete li vi doci do nas, nemamo slobodno vozilo i ti dodješ pred hitnu a tamo parkirana troja kola hitne pomoći. Djubrad
To je nista, sta sam se ja prije par dana naslusala u bolnici kosevo. Ima da tuzim one dvije krave...ovo je prevazislo sve mjere. Seljanke dosle preko stele do posla, iz neke vukojebine. Nista ovo ne znaci sto ce biti dostupni 24 sata. Isto kao i da ih nece biti. Jadan ovaj narod. A one dvije seljancurine ce dobiti sta su zasluzile!