Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slatko je krivo! Ja sam jedne godine jeo ćevape, sudžuku, suho meso, zalijevao pivom, štokom, vinom i vodkom, i sve je bilo dobro dok na red nisu došli keksi i kolači!!! Od tog sam povratio.
Ovi što ne vode računa o količini jela su najgori
@MiIoradlzetbegoni @cdb Slanina kralj meze
@MiIoradlzetbegoni @cdb O pršutu da ne pričam
Pravi mumin ne pije. On oko sebe opominje sve griješnike da ne piju ni pivo, posebno ono u plastičnim flašama.Ako pravovjerni neće da ostavi pivo, neka bude siguran da će pravi mumin da mu na silu oduzme fašu i prolije pivo.
Sarma, pečenica, dva TV programa, minimax, skijaški skokovi, rasol, paketići, skečevi, priredba u domu kulture..... Danas, hrana kućna dostava, Youtube, netflix, redbul, izlazak u ponoć, druženje uz mobitel.... Ili je starost ili nostalgija..
bolje ovo novo!
Poznata ratna zabišlješka o stanju morala vojske jednog oficira takozvane Vojske Republike Srpske: "Na liniju dolaze pijani, piju na liniji, odlaze sa linije pijući".
ne kontam kako jelo i alkohol idu zajedno. ili klopa ili piće!
@BuggBunny2 meza je nešto drugo
Hoće to kad se mezi slatko 😂😂😂😂
Za novu godinu pokazemo zasto nam je ovako stanje u drzavi i drustvu, PRAVO LICE
J*bo vas alkohol i kad ne znate slaviti bez njega
@MiIoradlzetbegoni čemu vrijedjanje milorade, ti izvoli oleši se sto se mene tiče, ko te ebe
@MiIoradlzetbegoni haha pojedeš g**vno
najviše problema zadaje mlada obijesna stoka koja se alkoholizira glumeći mangupe i trebe! takvima ne treba pružiti nikakvu pomoć, pustit sitnozubu marvu da se pati!!
@MiloradIzetbegoni hahahaha koji vi hahaha je li pijana obijesna marva?? 😂😂 kad povratiš i opereš žvalje, onda od svoje mamare svoje traži kafetin od 500 miligrama i zabij glavušu u tastaturu, debilčiću!!
a dao bog i vi u hitnoj radite ko crnci XD