Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blagaj je najljepsi.. Pozdrav za moje blagajce :D
Blagaj i Pocitelj su dragulji Hercegovine.
@simo Mora da si je ti dao Turcima za bagatelu,uzeo debelu proviziju i sad bi sve okrenuo na nacionalizam
da i meni je ok platiti ( putujem prilicno i svaka posjeta se placa jasno mi je)ali ne znam kome smo platili i za sta je taj novac kasnije utrosen osobe na ulazu nemaju ni akreditacije niti kase i onako mi je sve to izgledalo pomalo divlje pa sam se pitala ko je vlasnik, drzava, islamska zajednica, opcina, privatni vlasnik? Nisam znala da odgovorim na pitanje rekla sam vjerovatno za odrzavanje! :) i zasto je meni besplatno a oni placaju osjetila sam se pomalo negodno! :( hihiiii
Tužiteljstvo traži 220 godina za optužene čelnike Herceg Bosne! Pitao je suce čuju li glasove žrtava - iz Gornjeg Vakufa, iz Jablanice, Mostara, Heliodroma, Stoca, Dretelja, Gabele i Ljubuškoga? Nisu to samo glasovi Muslimana, nego i Hrvata žrtava velike Hrvatske koji su zbog nacionalističke politike optuženih izgubili svoje domove i svoje živote. Katolici krivi sami sebi sto nestaju tuzite hdz-a i tudmana umjesto Bosnjake kojih su se branili
Nas Adnan Catic (Filix Schturm) Bokser Sampion je iz Blagaja
Ja sam bila 3 puta, svaki put sa strancima i mogu reci da im ta naplata uopste nije smetala-naprotiv- davali su i vise...to je sasvim normalno, novac za odrzavanje ovog izuzetnog mjesta (kao i svih drugih u svijetu) mora i na taj nacin(simbolicno) da se prikuplja...odusevljenje mojih prijatelja , koji su mnogo toga u svijetu vidjeli , je bilo ogromno....u cijeloj Herzegovini..
nije pasija briga...
Bila sam na buni prije 2 godine sa prijateljima strancima i na ulazu tj pri prilazu samoj tekiji trazili su nam(neka teta i ciko) tj njima jer su stranci da ima naplate ulaz u samo dvoriste a meni ne jer sam \"nasa\". Prije toga sam vec bila na tekiji i nikad nam niko nije nista trazio, pa se pitam kako to, odakle to, je li to legalno uopste bilo, ko uzima taj novac? U samu tekiju ulaz se naplacivao ali u dvoriste? Da li je neko od vas vec ima priliku to vidjeti?
ko te sprječava?
U čijem je vlasništvu Tekija i na koliko godina i za koliko para.Zar nam je tako kratko sjećanje danaznamo ni ko je Tekiju dao u zakup.
Hercegovina je puna ljepih krajolika,žalim što smo u ovakvim odnosima pa mi se neda posjetit Hercegovinu,,, a posjetio bih Mostar (stari most-i mepas) ,Blagaj,Međugorje (samo da vidim drugu kulturu i silne turiste) Ljubuški (Kravice) Blidinje , Široki (budući nacionalni park -Borak) Hutovo blato i naravno Neum... imamo priliku da posjetimo cjelu zemlju zbog njezine veličine ali postoji ono ali!!!!!! jedva čekam kad će se to promjeniti,a i Hercegovci bi se mogli nagledati ljepota po Bosni
Obavezno otici, popiti kafu, razgledati, odmoriti dusu, ... ako mozete naci parking... Cesima i Slovacima treba uvesti vize ..
Ako Dodik otvori kod Bilece one vodene Juzne horizonte moguce je da ce Buna u Blagaju i presusiti.