Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za vrijeme rata u Tuzli su ranjenike sklapali ko puzzle, usivali ruke noge, glavu, sve zivo, ...ljekari iz Amerike su ostali nijemi kad su vidjeli sta ovi rade a nigdje to nisu naucili, vec su MORALI to znat i radit pa su isli u Ameriku da usavrsavaju ljekare amerikance kako se to radi!!!!! Kad je ikad Tuzla bila ispred svih, ima tome i 25 godina!
@ljuspica hahahahahah😅😅😅😅😅😅😅
Ova Tuzla i jeste svjetlo na kraju tunela.. svaka cast
dajte ljudima zasluzene plate. svaki ljekar specijalista trebs da ima minimum 3500km platu.
Bravo, sve pohvale ovom odjelu i ljudima koji tamo rade. Mami su odstranili tumor na plućima i spasili joj život bukvalno. Drago mi je znati da imamo tako dobar tim doktora i tehničara u zemlji!
ja sam karcinom klixa
Zvanično je rak neizlječiva bolest. Dakle, svi ti zahvati uklanjanja organa ili dijelova organa su najobičniji eksperiment na ljudima. Kao što je i titula specijaliste za neizlječivu bolest!
Dok god imate promo clanke sa pecatom na komentare vazit cete kao zavisni medij ... https://goldsilver.com/hidden-secrets
@jednobojnaduga Pa hajde, nevjerojatno inteligentni stručnjak, objasni nama neukima koji je to pronađeni lijek protiv raka? Operacija kojom se uklanjaju vitalni organi? Kako ti nije jasno: Ne postoji lijek protiv raka! Nije pronađen. Onaj koji ga pronađe dobiće Nobelovu nagradu. U Tuzli, jedinoj na svijetu, imaju lijek protiv raka?
@jednobojnaduga Izvini, ovaj drugi komentar je na adresu: Mahnituovfan
Nema lijeka za bolest raka pluca kasno se otkrije tako da metastazira na organe
Poruka WHO-a svim drzavama svijeta: “Moja poruka svakoj od zemalja je da vam je sada prilika. Ako sada djelujete agresivno, možete zauzdati virus, možete spriječiti da ljudi obole, možete spasiti živote”, poručio je Tedros Adhanom Ghebreyesus Kod nas sta se desava... ? "Sve je pod kontrolom " .. A vrtici i skole i dalje rade, smradovi!!!!!!!!!!!!!!!
Bravo majstori!
Dobro je Nesto pozetivno
'Ta će karcinom...
to smo mi gradjani uzeli kredit i mi ga vraćamo a ne politicari kako se predstavlja
Mogli su kakvu drugu sliku Ismeta Mujezinovica staviti, mislim slika sa cigarom u klinici nije bas umjesno.
@.pisces ironicno jos je tema o karcinomu pluca.
a može li se kako ukloniti rak rana ovog društva, dodik & co?