Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
respect...
Bravo 👍🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻
Sve pohvale za kliniku na kojoj porodiljama braunile skidaju vlaznim maramicama.
Granov, "doktor" iz cijih ruku se ide pod zemlju. Jedan nesposobnjakovic kojeg se sjetim vise puta dnevno. Zelim mu sve najgore i u ovom i u sljedecem zivotu!
@fbUser1561570048
Jeli uzeo doktor 500 KM da se dobro pobrine oko pacijenta ili pare uzimaju samo ovi na UKC Tuzla?
👏
Ovaju sredini isti Guzi iz TZ.haha kakva nam je drzava nebi me ni cudilo da je on haha
Bravo ljekari a ova flundra Seka je nevjerovatna kuja...cuj KCUS vrhunski samo u zadnje 3 godine kao da prije nje nikad nista nisu radili i spasavali zivote...koja kuja...
@Ecoloo Žena se izborila za život, ljekari je uspjeli spasiti, novi život, beba je ostala uz majku.... dosadni majmune bez emocija. Stoko, nije ti mjesto ovdje!!!
Veliko bravo!!!Ostalo je još dobrih doktora u KCUS na našu sreću!Sretno majčinstvo,i bezbrižno djetinjstvo malom bebacu.Majko sa osmijehom u nove pobjede.
SVAKI GRADJANIN BIH TREBA BITI PONOSAN STO IMAMO OVAKAV KLINICKI CENTAR, GDJE NASI LJEKARI LIJEČE I SPASAVAJU ZIVOTE PACIJENTIMA IZ CIJELE DRZAVE.
OVO JE FILMSKA PRICA. ZENA UMIRE NA PORODJAJU OD POSLJEDICA PUCANJA GLAVNOG SRCANOG KRVNOG SUDA. I MAJKA I NERODJENO DIJETE OSTAJU BEZ KRVI, I NASI LJEKARI USPIJU SPASITI ZIVOTE OBOJE. PA KLINICKOM CENTRU TREBA NOBELOVU NAGRADU DATI. PONOSNA SAM STO SAM BOSANKA
OVO JE DA SE NAJEZIS. DVA ZIVOTA SPASENA UZ MINIMALNE SANSE ZA PREZIVLJAVANJE. NASI DOKTORI CE ZARADITI DZENNET NA ZEMLJI.
Gdje ste sad gromade iz Velikog parka???Vidim u KCUS sve savrseno radi, samo brate Dino Konakovic ne govori istinu.Nastavniku tjelesnog krivo sto nije doktor!!!
Za razliku od ovako divnih ljudi tu postoje i dva hirurga u Travniku, otac i sin, gospoda Hadžić. Veliki i strašni ljubitelji novca, u bolničkoj sobi možeš dočekat ulazak Bosne u NATO ali nećeš biti operisan dok im ne uručiš kovertu!
Spasili majku i dijete, svaka cast! Brz oporavak majci i bebi i da bebica i ona uzivaju u beskrajnoj ljubavi
Pa posao im je da spasavaju ljudske zivote.Oni kad god nekoga operisu a da je prezivio objave u novinama i na portalima.To je postalo degutantno stvarno.Dobro ste placeni da radite svoj posao pa ga i radite.