Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemere vise posten covjek ni svercat...a da prije toga ne da mito....
Orao zove sokola! Orao pao, orao pao.
zar se ovim ne pregleda debelo crijevo? sigurno im neka klinika poklonila otpisan endoskop, onaj policajac drži rukama
Ja koliko vidim da jos uvijek prolazi sve samo oni kojima je zao ostaviti koju marku ili euro vise pri prelasku plate debelo cijenu sverca.Ja nezn dali ima i jedna pijaca na ex Yu sem mozda Slovenije da se neprodaju ove cigarete
Bosna i Hercegovina pufer zona.
pod ugovorom o slobodnoj trgovini uvozi se kamionima bez carine, ali zato mali čovjek ne može ni uvozne čačkalice prodavati da ga ne ogule.
ja lijepe ponjavice, steta je prostirati po prasini :))
Kad su mene zaustavili na granici sa djecjim krevetom koji mi je punica poklonila, misleci da ne trebam platiti carinu posto je u pitanju poklon, kazu vrati to u zemlju porijekla... :) Kaze jedan drugi lik (valjda posrednik), oni traze 100 KM na kafu. Nisam imao dovoljno za carinu da platim, pa sam bio prinudjen da platim mito, mada ne opravdavam svoj postupak. Ali, cuj traze na kafu da bi te pustili preko grane... :)
Najgore je kad namirisu da zuris... odma im se digne. Mrzim ono što uniforma uradi od ljudi..
A šta je sa ona 2 kamiona skenera vrijena 10 miliona KM što smo dobili kao poklon ? Nema ulaska u vozila, nema endoskopa, nema ogledala.... skeniraju čitav auto za par minuta i pronađu sve što je sakriveno u automobilu.
Jesmo postali zajebani,jbt.....:))))
Sta ima otkrivat, ko fol ne znaju da se prevozi