Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj dejton sa 145ministastva crtaliste vi ameri.uloziliste u sije 100miljardi dase ubija narod ulozite koju miljardu u ekonomiju dejtona a ne bjednu pricu u koju vise nevjeruje nijedno bosansko djete
E moj Ron da nam nije viceva ubijali bi se sami svaki dan
Jest moj jarane al de ti to reci ovom zatucanom narodu kojeg zapali i mala iskra nacionalizma, dok aristokratiju boli qurac za narodom i misle samo na svoje ionako vec duboke dzepove.
Ko da to amerikanci ne znaju pa im treba to govoriti. Zato su i srusili socijalizam jer su znali da ce se ovo desiti. Da ce iz zemlje pobjeci najsposobniji, da ce u zemlji svo bogastvo biti prepusteno najnesposobnijim koje ce oni tada lako izmanipulisati i uzeti sve sto vrijedi u ovoj zemlji. Zato ne govori nista njima vec svojima koji su sami krivi za stanje u kojoj se ova zemlja nalazi.
Pa zato sam napiso "de ti to reci ovom zatucanom narodu".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
malo nas zabavljaju sa politikom..i narod miran
otkud mala slova
ali doslovce Hunger games