Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno kako neki kao \"heroja\" mogu slaviti uslovno receno \"covjeka\" zbog cijih se nedjela njegova vlastita kcerka ubila???
Bio je okrutan kr.VO.lok dok je imao silu oko sebe ......a sad je samo u.s.r.a.n zlikovac u zatvoru gdje mu je i mjesto !!!! SIKTER
MOJI SIMPATIZERI: http://bit.ly/iVnPAS hahahahahahahahahaha hahahaha jedan krezav i cmizdri a drugi muto!!!
djeneral SEROOOOOOOOOOOOOOO srpski ponos! djeneral SEROOOOOOOOOOOOOOO srpski ponos! djeneral SEROOOOOOOOOOOOOOO srpski ponos! djeneral SEROOOOOOOOOOOOOOO srpski ponos! djeneral SEROOOOOOOOOOOOOOO srpski ponos! djeneral SEROOOOOOOOOOOOOOO srpski ponos! djeneral SEROOOOOOOOOOOOOOO srpski ponos! djeneral SEROOOOOOOOOOOOOOO srpski ponos! djeneral SEROOOOOOOOOOOOOOO srpski ponos! djeneral SEROOOOOOOOOOOOOOO srpski ponos! djeneral SEROOOOOOOOOOOOOOO srpski ponos! djeneral SEROOOOOOOOOOOOOOO srpski ponos! djeneral SEROOOOOOOOOOOOOOO srpski ponos! djeneral SEROOOOOOOOOOOOOOO srpski ponos! djeneral SEROOOOOOOOOOOOOOO srpski ponos! btw. ne govore ljudi djaba, srbi smrde.. hahahahahahah
Pravoslavac sam i uvijek sam bio da se uhvati i osudi Ratko Mladic!I desilo se.Ne razumijem samo ovaj portal koji siri mrznju medju nama narodom i neprofesionalnoscu svojom .Da ne govorim o pravopisnim greskama!Volim Sarajevo ali na ovom portalu gdje huskaju normalan svijet protiv srba stvarno se nelagodno osjecam.Ne mogu uticati na urednistvo portala, ali ovo stvarno nema smisla prema ostalim nacijama koji zive u Sarajevu(misleci prema katolicima i pravoslavcima!).Toliko, hvala.
pa ovaj S.R.A.T.K.O M.L.A.D.I.C u.s.r.a sve.
Samo, mangup je ovaj kRatko...zaklao svinju i to pred UN-om,mučio malu djecu, žene silovo....a na vojnoj akademiji, kako kažu, bio među slabijima.... Kažu da mu je prvo djelo bilo to što je u jednom neboderu na Alipašinu pozvonio na vrata nekog stana i pobjego u pravcu Dobrinje...tada se toliko prepo da je počeo kovati planove kako se \"osvetiti\" za pretrpljeni strah.
\"zaklao svinju\"..zapadnim pederima to je bila kap koja je prelila casu......je.be.ni licemjeri
\"Sjeli smo s Miloševićem i Milošević je rekao: \'Znaš, ne mogu pregovarati o ukidanju opsade Sarajeva\'\", kazao je Hill, podsjetivši da je u to vrijeme NATO bombardirao taj grad...\" nije NATO bombardovao Sarajevo nego vukojebine oko Sarajeva, tačnije lokacije gdje je bio srpsko-crnogorski agresor potpomognut domačim izdajnicima, koliko se sjećam ovako je bilo!
Hill, nemoj tako. Pa Biljana kaze da je on \"dusa od coveka\". Njih dvoje su inace veliki humanisti ... da se smrznes ... Eeee, za ovakvog nema dovoljne kazne ...
\"Bit ću vrlo iznenađen ako pokuša kazati da ništa nije znao o ratnim zločinima za koje je optužen\", zaključio je Christopher Hill. Ima li iko u Bosni a da ne prevodi engleski bukvalno???? Bit cu vrlo iznenadjen je fraza koja na nasem jeziku znaci \"Nema niti jednog jedinog promila sanse da nije nista znao...\"
Licno znam tu gnjidu od covjeka,jer sam bio vojnik u kasarni gdje je on bio komandant jos prije rata.Takav mentalni sklop kakav je on i moze napraviti onakve zlocine.Ali isto tako ,takav plasljivko kakav je on dati ce sada najvise informacija samo da pokusa imalo sebe spasiti.Jednom rjecju djubre od covjeka.
+++Svi smi mi uhapšeni+++ - antologijska parola sa skupa podrške čika Mirku.
Pogledajte ovo. link; http://www.poskok.info/index.php?option=com_content&view=article&id=28098:sefer-halilovi-je-vodio-akciju-hapenja-ika-jove-a-znao-je-i-za-zloine-u-trusini&catid=89:bh-lonac&Itemid=401 Hvala.
Mladic je bio i ostao kukavica
Ratko Mladic danas je dva puta uspjesno obavio veliku nozdu. Prvi put u 09:15 nakon obilnog dorucka, a drugi put u 13:47 nakon nesto veceg naprezanja. Mladic trenutno spava, a o sadrzaju njegovih snova obavijest cemo vas u rano jutro........ Pa dobro, dokle vise? Moze li neko drugi da dobije prostor u medijima?