Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vodi ga kuci
...nema potrebe da ga vodi kuci, kad je Dodik vec prakticno u njegovoj kuci i to sa punim koferom dolara, obrati paznju na "drzavu" koja zauzima 8 mesto po kolicini novca potrosenoj za lobiranje u Vasignotnu... http://www.washingtonpost.com/blogs/in-the-loop/wp/2014/05/14/which-foreign-countries-spent-the-most-to-influence-u-s-politics/
...ne znam kraguji, ali verujem da ce biti zacinjenije a za neke i ukusnije od bosanskog lonca... jos kad bi skuvali nesto i za bandu u Nemanjinoj... :).
Tacno nema goreg OTPRAVNIKA /službenika stranih sila od ovog lika,nisam cuo jos nijednu normalnu izjavu od ovog kloca...umjesto da ogranicava i pukne Dodika i slicne po usima on objasnjava kako da blokira i opstruira o.O
Ako je tako a jeste svi znamo koliko mrzi BiH a voli pare koje mu ona daje, znači da je DESTRUKTIVAN i OPASAN po sve narode koji u jjemu žive po BOŠNJAKE najviše jer bi ih najradije uništio do poslednjeg, SKLONITE GA ZAUVIJEK SA POLITIČKE SCENE, to je RJEŠENJE!!!!!!
Hill: Dodik može blokirati reformske procese bez obzira hoće li biti dio vlasti ili ne >>> zmeđu redova ČITAM - JOŠ NEKI DAN.
TO ŠTO SE NIJE SASTAO SA MULETOM LOPUŽOM ZANAČI VJETAR U LEĐA ONIMA KOJI ŽELE PROMJENE. KAKO SU GA DOVELI - TAKO ĆE GA I ODVESTI!
Kakvi su ljudi ovi Srbi na portalu najbolje govori to što slave čovjeka koji može BLOKIRATI nešto a ne napraviti za njih nešto dobro. Srbiju i r. srpsku treba opet bombardirati ali ovaj put do temelja.
To ste mu vi omogucili,hebo vas on
Sta pise ovaj luzer u vezi poplava u Francuskoj?
gospodine Hill, otpavniče poslova američke Ambasade u BiH, kad sre već mjerodavni davatio izjave ovog tipa, recite nam može li tee iste procese blokirati i član presjedništva BiiH gospodin Mladen Ivanić. Ako može koja je onda svrha vašeg uplitanja i rezonovanja. Bilo bi puno bolje da ste više razmišljali prije a i u samom Dejtonu. Mnoge stvari sada bi izgledale normalnije. Ovako je prilično neumjesno davati izjave jer ama baš ništa ne činite za ovaj narod.
jel ti to loše, da ti ga malo popravim ? kmeeeee
Znaš ti onu staru narodnu : lakoj lane diri diri dane čoban tjera ovčice laganooooo .. Ovaj čoban je Bakir a jedna od ovčica je Mile Ronil koji je prije 20-ak dana dolazio u Sarajevo da poljubi Bakira u ruku ne bili ga primio u društvo. Kuk'o je da je Sa gore od Teherana i da neće doći, vrijeđo Bakirovog oca a onda došao ko da ništa nije bilo da ljubi skute.. :) E, ne da Bakir više a vidjećemo ko će kome da okreće uši ..:)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
U prijevodu,dodil ce i naredne 4 godine silovati drzavu,ukoliko jedino ne krepe ranije
Sta je to bitno? Vama je bilo najbitnije skinuti komuniste s vlasti. Dodik ke ostvarenje svih vasih snova.
E nek si mu reko. Sad će ti se on kulturno zahvaliti na podršci i lijepo zamoliti da se sastanete. A šuplje.
Ja nisam odavde!
..znači vi znate da se ama baš ništa nece promjeniti zbog dodika...ali uprkos tome kao vi se nadate da ce nova vlast nesto da radi na tom podrucju iako znate da ce dodik sve moci da sprijeci sta god nova vlast bude kanila! ...hahahahahaha
Naravno da bi to radio, pustite floskule da treba biti u vlasti, eto on bi bio dobrica sa svim ministrima, pa šta je dosad radio? jedino što sad nema lagumdžiju da mu drži skute
ja ovo sad bas nista ne kontam