Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JMB...ja te pjesmom zovem!
VOLIM TE TUZLO MOJA MULTIETNICKA! GINEM ZA TEBE I BOSNU MOJU!! SRBIN IZ TUZLE!!!
Nek si ti spomenuo Srbin i Bosna u istoj rečenici da pokupiš lajkove likewhore :P
rece mi jedna baba VNAGO! hahahahahahha ebo ti srbin mater u picku!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jesu psovali Sarajevo, kao na utakmici kad je BiH igrala protiv tuzlanske majke Srbije
Nismo, al smo ti psovali mater.
Jeste li pjevali vašu najomiljeniju himnu "Bože pravde", koju ste tako zdušno pjevali i aplaudirali joj na spomenutoj utakmici?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Problem je sto cetnici imaju mehanizme da blokiraju napredak Bosne. To se moze promjeniti silom ili da MZ natjeraju cetnicku bandu...Znaci patrioti RBIH trpe posljedice mirovnog sporazuma...
znači trebamo otići u BL i je*bat im mater
U Brazilu prije nekoliko dana poceli protesti, situacija eskalirala, policija morala koristiti suzavac i gumene metke. Jedino kod nas U BiH se protestuje uz pjesmu, muziku, pecenje, kolo i sl. sranjima. Kad pocnemo paliti automobile i zgradu Parlamenta gadjati molotovljevim koktelima tek onda cemo vidjeti plodove naseg nezadovoljstva.
tuzlaci odma sta vide na vijestima da se desi u sarajevu, tako i oni to odrze u svojoj varosi. jednom sam prolazio slucajno kroz tuzlu, tuga i jad, dvije ulice, centar grada im je kao kod nas ovdje neko najobicnije divlje neplansko izgradjeno naselje poput buca potoka. nemojte biti toliki kompleksasi, manite se sarajeva i pokusaja da budete neki gradjani. protestujte jer vas bodu nozevima u sred bijela dana a tuzla grad nikad nece biti
koji su to paraziti ...kojem je roditelju do pjesme ako mu dijete nema osnovnu stvar u zivotu kao jmb ,a kroz taj usrani broj nemaju nista (lijecenje ...)..levati nije do pjesme .nemorate se promovisat na taj nacin ....paraziti
ne znam u cemi je problem, zakon je donesen u vijecu ministara, jednoglasnom odlukom, treba ga samo izglasati u skupstini, cemu ovoliki cirkus!!!!
Najnovije vijesti: Poslije niza koncerata, političari su popustili, i odlučili da pristanu na sve zahtjeve građana ! Kako saznajemo iz pouzdanih izvora političari su bili jednoglasni : "Pristajemo na sve, samo prestanite pjevati" !
svi se zale kako ne treba koncert, ne treba ovo-ono, a evo glave ako je dvoje tih bilo bar sat vremena na nekom od protesta proslih dana...
ja sam bio na protestu ali ni i na koncertu
Ova slika s psom treba otic u svijet :))
Hvala TZ, uvijek ste znali cijeniti ljudske vrijednosti iznad svega!
a niko na aksam da ode.....ccc
ovo vise nisu postali protesti nego koncerti hahaha
Čuj hiljade.... Prvo i prvo, čekali smo 2 i po sata prije nego što je neko počeo svirati!! Organizacija na nivou.
Sreco moja po tvojoj prici vi ste isli na svirku? Vidim i organizacija svirke na nivou ali ne protesta.
Eto, priznajem da sam skroz izgubila cilj taj dan. Toliko me je sve iznerviralo. Mi smo baš pričali između sebe kako uopšte nemaš osjećaj da si došao na protest i da podržiš sva ova događanja koja su konačno počela u našoj zemlji. Otišla sam kući razočarana, i u sebe a i u ostale koji su bili dio svega juče.