|

Hiljade posjetilaca iz BiH i zemalja regije na Vlašiću dočekalo 2020. godinu

Hiljade posjetilaca iz BiH i zemalja regije na Vlašiću dočekalo 2020. godinu
358
E. M.
1.1.2020. u 08:03
2
komentara
358

dijeljenja
Hiljade posjetilaca iz BiH i zemalja regije na Vlašiću dočekalo 2020. godinu Foto: Klix.ba
Ulazak u 2020. godinu proslavljen je i na bh. planinama, a na Vlašiću je uz DJ-a i vatromet staru godinu ispratilo više hiljada posjetilaca.
Svi smještajni kapaciteti za Novu godinu na ovoj bh. planini bili su ispunjeni do posljednjeg mjesta. Hotelijeri i drugi ugostitelji danima imaju pune ruke posla, a gosti iz cijele BiH te zemalja regije novu 2020. godinu odlučili su dočekati na otvorenom.

Foto: Klix.ba Foto: Klix.ba


S obzirom na snježne padavine i otvorenje ski sezone na Vlašiću, organizatori novogodišnje zabave na platou Ski centra Babanovac pohvalili su se velikom posjetom ispraćaju posljednjih minuta 2019. godine, a kao i svake godine, tako i ove, spektakularni vatromet je uljepšao zimski novogodišnji ambijent.

Foto: Klix.ba Foto: Klix.ba


U izjavi za Klix.ba direktor Turističke zajednice Srednjobosanskog kantona Miroslav Matošević je kazao kako je ovo bio najbrojniji doček Nove godine na Vlašiću te da je sve proteklo uredno bez incidenata.

Foto: Klix.ba Foto: Klix.ba


Svim građanima BiH na kraju je poželio sretnu Novu godinu, puno zdravlja i sreće, poslovnog i privatnog uspjeha te uživanja u prirodnim ljepotama Bosne i Hercegovne i Vlašića.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...