Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogucnosti su sledece; da sacuvate prirodu i umrete u siromastvu koje ce osim gradjana unistiti i ovaj park prirode jer bez novca nema ni ocuvanja prirode ili da nastavite izgradnju hidroelektrana uz najvecu mogucu obazrivost na ovaj park,struja donosi novac a jedino novac moze sacuvati ovu oazu da ne postane odlagaliste stranog otpada.Pustite ove eko aktiviste,oni samo pricaju prazne price a dobro znamo da prazna ne puca,samo puna a njihova kasa to nije,znaci samo lova moze spasiti ovaj dragulj a lova je u hidroelektranama.
I kad dobijes( mo) pare od struje onda cemo u Merkator po holandske paprike i kupiti djeci slikovnicu da vidi netaknutu prirodu! Ma bravo!
Drzava je vec sa sarajevskim muzejima pokazala koliko se brine o nacionalnom blagu,park ce i bez hidroelektrana zavrsiti kao sarajevski muzeji sto znaci da necete dobiti ni pare ni jare,ovako bar dobijamo pare a ako bydemo mudri mozemo dobiti i jare.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Trebaju praviti hidrocentrale jer eu zeli budizasta struju.za uzvrat cemo dobiti jeftine frizidere i duboko razumjevanje za nase probleme iz brisela...
Ne dirajte Hutovo blato.
A kao neko vodi računa o prirodnim bogatstvima naše Domovine...
J..... tice i Hutovo blato. Daj struju.
i j.....o hercegovacko voce,daj struju i j.....o hercegovacko vino,daj struju i j.....o eure od turizma,daj struju.
Prvi put nemam nista pametno da kazem :D