Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je pa ste se Tegeltiji žalili on je pravedan i pošten čovjek
@sarajevo-x.com
Izdrzite, i sam sam bio u istom problemu, 20 godine poslije rata nisam imao krova nad glavom kako treba. Roditelji me odskolovali bez feninga pomoci od drzave, zavrsio fax, zaradio prvu marku od freelancinga, uzeo kucu sebi i roditeljima, i onda se nakon 5 mjeseci pojavljuje tkz, "Drzava" koja mi je otela i onih 20% sto sam zaradio, a vec ih bio potrosio da sebi i roditeljima obezbijedim krov nad glavom, da bi na kraju morao pozajmice praviti da bih platio taj usrani porez.
@Slobodnjak Ko ti dade minus ruka mu se suhnula :(
Ja žalosti oko tuđe kuće se tuže. Sve što je šljama u Sarajevo je došlo
@Pascal. Ja sam napravio sa svojim roditeljima taj ugovor o doźivotnom.. Kod Notara i na sudu sve rjeśeno.. Uz svjedoke i roditeljima tad je bilo 55 godina.. Nisu senilni itd..i taj ugovor i dan danas vaźi,a da se pobije moram ja il roditelji preko suda da ukine se,a vako niko nemoźe niśta..ni polubraća itd.
Ko zadnji izađe nek ugasi svjetlo !
ovdje Sigurno ima hrvatica, hamzica i one makarevicke. 30 godina je dovoljno za dosjelost. doduše treba vidjet i drugu stranu price
Ne mogu srodnici biti svjedoci u izjavi za testamentarno raspolaganje.Ovo je šuplja priča
Sad ona treba doći na sud sa dva čovjeka koji će pred sudom reći da je to njeno imanje i da su bili prisutni kad joj je vlasnik dao sve 1989.
Jebeyy mi sve po spizkul
ako je ovako kako govore.. onda je bas katastrofa
Ovo su teske stvari ne znam cinjenice procitao sam sta kaze jedna strana uvijek imaju dvije, sudovima ne vjerujem... i iz tog razloga no koment.....
nista sudovi, nista milan telgeltija i strazbur, samo kalašnjiov ovde stvari rješava. Iskreno, volio bih procitam tu presudu vrhovnog suda, pa da stvarno vidim ko je ovde u pravu. ovako, preko klixa, tesko se moze zakljuciti kome to pripada
Sramota za drzavu i sudstvo.Nista me vise ne moze iznenaditi.Zasto ljudima nisu nasli alternativni smjestaj ?Taj lik je nekoga potkupio.Ko god je uzeo novac da bi ove ljude izbacio na ulicu haram mu svaka marka bila.
nepismena zena prica o zakonu??? nije cudo sto je izgubila. gdje ti je advokat????
ovo moze raspetljati samo sudinica fazlagic!
sve hidajeta kazala, progovori i ti jado koju
@EramStrasni hidajeta napricala kao da je na kafi! gdje joj je advokat!
nakon VSTV ide Strasbur, ovo ce tamo neko jedva docekat da uzme u obradu.