Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni ovo više liči na rad nekoga iz 4. razreda osnovne a ne srednje.
Jadi mladih ustaša............SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima, hrvaticama i HRVATSKOJ DJECI koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
ok, time to take meds
ma kakvi mostovi, nego modeli legitimnih vojnih meta xD
Jedan peljeski mom bakiru
...prepisuješ, ha? :-)
@2002 Keru, vidi ko je prvi objavi komentar
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
More'l jedna maketa pelješkog za mog Bakira?
Po njemu bi se i trebao zvati jer je najviše raje oPelješio.
cure iz mostara imaju x noge narocito one sto idu u bijedicev univerzitet
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Top 3 filmskih noćnih mora iz vremena mog školovanja: 1."Ne okreći se sine". Ovaj se okrene. "Ne okreći se sine." 2. Bata Živojinović na "Kozari" dlanom spriječava bodež kog Njemac gura da prodre u podzemno sklonište. 3. Mali Rom u "Krvavoj bajci". Strijeljanje. "Lažeš čiko da ne boli. Boli."