Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prirodni air condition....popiop pice na Buni...a rijeka hladi kao klima. Super, ako bogda opet!
ako vam smeta sto se prodavaju suveniri ili slicno iz nekog vjerskog razloga, onda biste trebali posjetit medjugorje, jeruzalem, meku, medinu i tibet i na njih prosipat vasu 'moralnost' ..inace blagaj je zaista lijepo mjesto sa najboljom klimom uz najcistiju rijeku u ovoj regiji, dosta starine za vidit i dobre hrane za pojest
hahaha >>> http://s14.postimg.org/6epfxmxdt/klix.jpg
odlično
ko teheran
Evo ja "kokuz" tamo ne mogu doći, dođem u Mostar za vikend i kaže nema vikendom gradskog prevoza. Kakve mi koristi od blagodeti.
nema gradskog prevoza? vikendom?? odakle ti to???? ako nema busa ima taxi....
Busa nema sigurno, a taxi u 2 pravaa, malo previše za običnog građanina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
'Nači, tekija je... Božeeeee... :D
Trazite posao? Nudimo Vam siguran i ozbiljan posao, koji ćete obavljati putem interneta! Uvjerite se da je moguće online zaraditi! Više info na: http://ow.ly/ytzEz
umem da kažem samo dve reči: HERCEG STJEPAN KOSAČA !
čovjek koji je podigao to jest sagradio ovo zdanje, knez humske zmelje po kojem danas hercegovina nosi ime... dolaskom turaka njegova kuća je pretvorena u tekiju... ukratko... :-))
samoostro, jesi ti siguran u to da je njegova kuca pretvorena u tekiju???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Moja žena voli da ide na *unu, kaže lijepo je pravo! :)
Blagaj treba biti općina ako ste već gradic i ima sve kriterije, ali nece Bosnje jer znaju da s odlaskom Blagaja, opada im stanje u Mostaru.
Blagaj - Jadaj
sto covjeku pucate minuse,stari ljudi kazu ljeti je Blagaj a zimi je jadaj
Ja ciganluka maiko draga.
safeti iz protesta ovom ciganluku trebas se objestiti :)
trebali bi barem na ovako lijepim mjestima bizuteriju zabraniti da ima nekog izgleda,
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a sve se nama para, bas mi cudno :)!!