Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niste tako pricali o HVO-u kad im je Alija napismeno povjerio odbranu i cuvanje mostara...dok je vas vecina bila u Hrvatskoj u izbjeglistvu
@Yesyesy Ne kaki, ništa oni nisu branili. Istočnu stranu dok se moglo branili mi, poslije oni dali Posavinu za dolinu Neretve. Lipanjske zore su čista laž. Alija je nas prodao a ne dao njima na čuvanje. To mu nikad nećemo oprostiti, ni mrtvom.
@Yesyesy ma sta ste vi branili? Jeli vam alija rekao da protjerate i pobijete sve muslimansko iz hercegovine 93 godine. Silovanja,strijeljanja, mucenja, zatvaranja u logore Heliodrom,Dretelj .... jeli se za to dobijaju odlikovanja. U usta te j.... milanovicu i sve one koji misle kao i ti uzp zlocinci
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jako dobro znate tko je u Grabovici izrešetao malu Mladenku Zadro, djevojčicu od 4 godine samo zato što je bila Hrvatica. OSUDITE NJEZINE UBOJICE PA ONDA NAMA NEŠTO PRIČAJTE
Te ubice ne treba osuđivati nego ubiti, makar mi se radilo o rođenom bratu. Razlika je što će Bošnjaci osuditi ubice i zločince a vi ih odlikujete.
@gooUser1575752724 Svaki zločin treba procesuirati. Ali to je sporadična zločin prema UZP za koji je odgovoran i državni vrh RH.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Očekujem da se sad javi podrinjska SDA, pa zapadno-bosanska SDA, pa ...
Imam dvojicu radnih kolega iz Mostara,dobar sam pravo sa obojicom,jedan je Hrvat a drugi je Bošnjak, jedan je cijeli rat proveo u Mostaru i bio je u vojsci a drugi je bio u Njemačkoj zarađivao DM dok je njegov narod pucao i ratovao protiv ovog prvog,i jedan i drugi smatraju da su u pravu i da je njegova istina ispravna,pa ako možete da mi pomognete koji je u pravu a koji nije?
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, revolucija u jednostavnosti, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, bez ulaganja, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine, prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemojte da vam za koju godinu bude zao.
Tesko da sovinista s kravatom odstupi od onoga sto predstavlja!!! Jos jedan udar na zrtve!!! Sabura samo
Najjace mi danas kad je u lud ,zbunjen,nirmalan Refko rekao da je napystio HVO jer su krenuli u napad a zovu se HV odbrane😂
Ceka se reakcija kruga 99
Eto bas ce pitati SDA sta da radi u vlastitoj drzavi, e bas ste pametni
Željko Komšić za Oslobođenje: Žao mi je što Milanović takvim potezima bespotrebno diže tenzije u regionu. Žao je i Bosni da Hrvatska Socijalna Demokratija okreće BiH leđa. U EU sad Bošnjacima i ta frakcija okreće leđa. Da SDA želi u EU nebi birala Hrvatima predsjedničkog predstavnika. Jer oni sjede na dužem kraju. Sad napokon i Komšić vidi tu štetu. Bakir je sigurno brzo zaboravio šta je Putin prenio, svaka promjena bez njegovog pitanja je opasno po sigurnost.
A lijepo vam covjek rekao da mu se fucka sta vi mislite
Jeli vi u Bosni dilite odlikovanja? Je. Jeli Hr može dati odlikovanje postrojbama koje su branile intetes Hrvatske. Je. Aj, lipo ušutite. I tako nije bio to vaš rat
genaral mijo jelić nije naredio ni počinio nikakav zločin to što mu bošnjačke strukture na čelu sa bivšim udbašom pripisuju je navodni zločinački pokret koji je branio i branio najstariji narod u bih i najmalobrojniji koji je u trenutku potpisa dejtone držao najviše teritorija prema broju stanovnika u bih neće moći ove noći što reče izet
jeko Hercegovački SDP,koliko sljedbenika ima i o čemu inače pričaju,hajd nazad u garažu okote jedan,..
ko je ta sda mješa se u unutarnje stvari države članice eu a
"...razlika izmedju Hrvatske i Srbije s jedne strane danas i Paragvaja s druge strane 1945/46,jeste u tome sto Paragvaj zlocince koje je primao nije kitio odlikovanjima..."
26. siječnja 1993. napale su hrvatsko selo Dusinu u Lašvanskoj dolini.[2] Pripadnici Sedme muslimanske brigade 26. siječnja 1993. opkolili su Dusinu, zarobivši pritom uz pripadnike Hrvatskog vijeća obrane i oko četrdeset civila.[3] Nakon zauzimanja sela na iznimno okrutan način pobili su 10 zarobljenika. Oteli su zapovjednika HVO-a i ubili 4 od 5 njegovih pratilaca je ubijeno.
Koliko ja sjecam u to vrijeme nije bilo ni govora o hrvatsko muslimanskim sukobima!!!
U to doba su muslimani pušili na svim stranama protiv srba. Taj zločin su i napravili prognani muslimani iz banjalučkoga kraja . Znaci okrenuli se slabijem protivniku( mada to hrvati u to doba nisu bili) jer im je bila potrebna životna sredina za prognane muslimane sa srpske strane. I na kraju ostade pitanje ko komu nož u leđa zabi. ( vrlo česta opaska muslimana o hrvatima ) !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)