Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čestitke :) nešto pohvalno.
Nego ciju ce postavit kad su svi Hrvati . Nece valjda zastavu ovog protektorata kojem se smije cijeli svijet ?
ZA vasu informaciju postavili su zastavu Hrvatske . :)
Svaka im cast ali ovo nema nikakve veze sa planinarenjem i alpinizmom. Dovoljno je biti u kondiciji, ne mora se nesto vele ni pripremati, vazno je da imas pare da uplatis.
dje procita ti jado da je neko iz Bosne bio????????? jel ne vidis oklen su?? nije cudno da je bihara najnepismenija drzava u Europi!
BOSANSKOHERCEGOVACKIM ALPINISTIMA SVAKA CAST !
mene su muslimajmuni silovali u Srebrenici 95,
mene su u srebrenici postavili na kriz i sa pola litre sp-erm.e posuli
PODRŽIMO ANĐELINU ĐOLI NA FEJSBUKU POSALJITE POZIVNICE I SVOJIM PRIJATELJIMA ! http://www.facebook.com/ pages/Puna-Podr%C5%A1ka- za-A n%C4%91elinu-%C4%90oli/1 2774 8223967083
Treba li su povesti i Dragana Cavica pa ga ostaviti na vrh Afrike.
Zasto vam smeta hercegovacka? Ako je hercegovacka onda je naravno i bosanska! Ne kontam. Niko se ne buni ni kad napisete samo bosanska ili krajiska ekspedicija. FORZA VELEZ!
zato ti mama ne nosi gacice
PRIDRUŽITE SE GRUPI I PODRŽIMO ANĐELINU ĐOLI http://www.facebook.com/ pages/Puna-Podr%C5%A1ka-za-A n%C4%91elinu-%C4%90oli/12774 8223967083
Valjda BiH ekspedicija ili je to Hercegovina postala država za sebe?
popeli se oni na gospu medjugorsku da vide kave gacice nosi
ma jok ba kilimandžaro, popeli se na zvijezdu. a što se tiče zastave ima samo jedna zastava (zastava bih), a mogu i ljiljani. čekaj čekaj, čekaj, zar ono nije neki dan pado snjeg u africi. o mene veliki poz.