Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lako cemo za gradjevine a kako srca obnoviti... ?
Obnavljanje porušenog je svakako OK, ali pogledajmo koliko je toga nvonapravljeno, a još uvijek se "kukumači" i "prosi" da se obnove pojedini vjerski objekti zvjerski porušeni. ( da ne bude zamjene, svaki vjerski objekat za mene je isti )
"Hercegovaci"
eto to se desi kada ne procitaju ono sto napisu, ma bode oci i usi.
eto to se desi kada ne procitaju ono sto napisu, ma bode oci i usi.
lijepo je cuti da se grade crkve i dzamije... potrebe nasih gradjana za vjerskim objektima su velike i u Bosni treba sagraditi jos barem 30.000 vjerskih objekata da se zadovolje osnovne potrebe...
koje budale
Iako smo siti crkava i džamija, ipak ovdje je riječ o objektu koji je postojao i ranije i nasilno srušen, tako da smatram kako unatoč neimaštini, ovo treba obnoviti. Srqamotno je da nasilno srušeno ostane neobnovljeno, ali o izgradnji NOVIH vjerskih objekata treba triput razmisliti!
......upravo tako......neka se obnavlja i takve inicijative treba podržati........takvi objekti su zajednička kulturno povijesna baština..
Bolje da su HercegovAci donirali za kakvu fabriku....jebale vas vise i crkve i dzamije!!!
Kako je moguće,da je u vrijeme "Turskog" zuluma urađena najveća pravoslavna crkva na Balkanu? Pa zar nije bilo samo klanje,ubijanje i ostale koještarije...nešto ovdje ne štima...
@Trica Opet izmišljaš,kako ti dođe...prošao je vakat,kad su takvi poput tebe bili matičari i učitelji,i pisali historiju...a ko će kome kevu u čarapu...to ćemo da vidimo,Srbima je mjesto u Srbiji,u Bosni sigurno nije,RS je privremena kategorija,koju je potpisao vaš agent Izetbegović,porijeklom Beograđan,pa Zloba,pa Krivousti...nego sve su prilike,pakuj se,poslije izbora,Armija RBiH je na vlasti,neće biti više nikoga za talove...
pogledajte kada su sve one stare crkve gradjene. sve za vrijeme otomana, niko nije rusio nego gradio, a sto su nasa braca srbi iskrenuli cinjenice to je druga prica.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)