Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveći svjetski filozof današnjice vs komentatori klixa. Hajmo sterilni mozgovi, navalite. Ispričajte svoju verziju priče, vi ste pametniji, vi to možete !
ma ja...jos kad mu plate cevape ,moze citav dan filozofirati :)))))))) ....procita li ti kako je alija objasnjavao miteranu "sta je evropljanin i kosmopolita" aaahihihhihihhihihihhihihihiiii...ooo ebem te zivote :)))))
@prokleta avlija neko je filozofirao o kosmopolitizmu u opkoljenom Sarajevu, dok su drugi s ruskim pjesnicima pucali iz oklopnog vozila na taj grad. koliko moraš biti mizeran, jadno malo kilavo biće? aaaahihihihihihhiiiii... doista možeš ebat svoj život jadniče :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Opet ce neke pametne glave reci da je Alija prodao Bosnu i da je pristao na muslimansku fildjan Bosnu!! Onog trenutka kada Bosnjaci i ostali Bosanci koji vole ovu zemlju dozvole da se blati lik i djelo rahmetli Izetbegovica, prestat ce postojati Bosna onakva za kakvu smo se borili!
Covjek potpisao sa Franjom Tudjmanom ugovor da Hercegovina pripada Hrvatskoj, covjek prodao Srebrenicu, covjek bio pristao i na Wens Owenov plan da krajina pripadne srbima a da krajisnici dodju umjesto srba u okolice sarajeva zivjet... I na kraju najbolje covjek potpisao Dejton, mrtvu majku mu hebem!!! Najnesposobniji predsjednik u povijesti covjecanstva!!!
@ -Pravda- Da, sve je tacno to sto si napisao, jer kako vidimo, danas se Hercegovina nalazi u Hrvatskoj, Krajina je pripala Srbima sa Bihacem stolnim srpskim gradom..Ista ta kuhinja je izbacila izmisljotine i da je Alija prodao Srebrenicu, da je Alija obecavao zlatne kasike, itd itd...Sta vam sve u obraz nece stati sram da vas bude!!Takvi kao ti i tebi slicni ste dosta ovom narodu zla nanjeli svojim lazima, ali ovaj narod, iako ponekad naivan, NIJE GLUP i takve price vam nece proci!!Ne trebam vise nista pisati o takvima, jer se uvijek sami odate, kao sto si ti uradio u predzadnjoj recenici!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
HAHAHAHAHAH sta izjavi i osta ziv!!!! Pa samo pretpostavimo kako bi se Sarajlije ponasale prema Turcima ili Albancima da se ovi ponasaju kao u Njemackoj ili Austriji!!!
Kakva teenagerka? :) 19 ne obiljezava broj mojih godina. ja ne znam u kojem getu ti zivis. U Bavarskoj nema govora ni o kakvom paljenju ili ubijanju Turaka ili Albanaca na ulici!
A vidis to je vec argument. A studirala jesam (relativno) dugo ali 19 godina nisam (na svu srecu) :) VIdis to je vec argument...
što volim ove kliksove hvalospjeve za nižerazrednog debila
odličan epitet, pravo te opisuje.
ma nabijem te na ku.rac :D
Bas bih volio vidjeti sta bi ovi "superheroji" sto komentarisu po klixu uradili da su se nasli '92 u cipelama rahmetli Alije Izetbegovica. Vjerovatno laserskim zrakama rusili avione i ubijali vojnike Evropskih sila, ciji su predsjednici otvoreno prijetili Izetbegovicu i cijeloj nam naciji ako ne polozimo oruzje.
deder ne zloupotrebljavaj nas nick, ako ste vec zloupotrebljavali nasu zastavu djubrad jedna
suza suzu goni.
Prokleta avlija, Adnan Ralis, znate li vi koliko on para ima? Ne treba njemu pokoji milion koji bi se mogao ogrebati. Udin, a znas li ti o kojem Sarajevu on govori? O onom koje ti i takvi mozgovi ne poznaju.Nije Sarajevo uvijek bilo smetljiste koje je sada. Sada nema ni Sarajeva ni Sarajlija. Corbusier (nadji na internetu ko je on) je bio odusevjen "pravom na pogled" u Sarajevu, plavim nebom, bijelim kamenom i travom. Pravo na pogled govori o respektu prema komsijama, prema gradu i okruzenju. I onda prvo dosli komunisti sa svitom i generalima, durmitorcima, sumnjacima s Romanije, unistili grad polahko, ali temeljito i organizovano, urbano i kulturno, uniformisali Bascarsiju jer se nisu mogli naviknuti na "pravo na pogled", a zatim sve dokrajcili 1992. Skontali da im je u genima kenjanje stojeci!
pa eto sad u sarajevu nemas ni srba ni jevreja...ostali samo "kosmopoliti" :))))))))....u cemu je sad problem da date jednu lekciju parizu ....."sta je to kosmopolitizam" ahihihihihihihihihihihhihiiiii
Prokleta avlija, vidim sve si shvatio. Blago tabi s takvim mozgom. Za tvoju informaciju B. Henry-Levy je Jevrej. Iz Sarajeva su Jevreji su otisli zbog svoje proslosti, a Srbi jer vise vole kenjat stojeci - nisu otisli oni koji su znali sta je "pravo na pogled", koji su znali da Sarajevo nije nikad bilo tijesno onima koji to pravo respektuju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E jb ti Današnju Evropu ako ona mora da se ugleda na Sarajevsku mudrost, najeba ga onda cio svijet...
Tako je. Dok je Evropa svoje države gradila na masakrima, genocidima i pljački, Bošnjaci su pokazivali neviđen stepen tolerancije. Tako su recimo čak i španski jevreji utočište našli u ovoj maloj zemlji bježeći od "civilizovanih" evropskih hordi.
koji jevreji??????...mislis na fincija koji je preostao od onih 30 000 iz sarajeva koje ste vozicem poslali na posljednju voznju :)))))
Sarajevo si ti pomiješao s nekom republičkosrpskom vukojebinom. Iz Sarajeva niko nije išao nikakvim vozićima, Sarajevo je napustio onaj ko ga je htio napustiti, uglavnom četnici. Odnosno, sve se vratilo an svoje, četaljski banditi kojima je bivši sistem davao stanove u Sarajevu su se vratili tamo odakle su u njega i došli - u šumu. Ostali normalan narod, uključujući i jevreje, ostao je u Sarajevu bez problema.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
za Henry-Levy hebem ti mater i porod sta ti znas sta je sarajevo, ja cu ti reci DRAD PARAZITA seronja jedan i ti ces govorit neko treba se ugledat na Sarajevo, tek tada bi ga i popusili i ugusila se cijela evropa
http://www.youtube.com/watch?v=3dnBOaZ98_g
Zar je moguce, po mnogima Alija je bio nula a evo, svi na svijetu pozitivno o njemu govore i pisu... Ne moze niko lazima borbu za slobodu u agresiju pretvoriti!
Alija nije 0, Alija je jebeni MINUS - po broju stanovnika, po broju drzavnih firmi, po standardu itd itd
Jeste, Alija je rasprodao drzavnu imovinu i kupovao Q7ice za familiju. Sve je Alija kriv. Popisam ti se na razmisljanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (58)
"...veliki prijatelj Bosne i Hercegovine " mrš!
bježite od nas što dalje, ta će vas mudrost u crno zaviti
Merci monsieur Henry-Levy ....