Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AntiDayton Group je tim koji se bori protiv ovog režima i diktatorskog vladanja ovom zemljom! Bori se protiv podjele BiH i zalaže se i podržava borbu za vraćanje Legalnog i Legitimnog Građanskog Ustava Republike Bosne i Hercegovine! Grupa nije osnovana da bi se u njoj dijelili RECEPTI, TRAČ niti ostavljali POZDRAVI I SELLAMI! Grupa ima za cilj organizovanje i koordiniranje mirnih protesta pod nazivom \"UKOPAJMO DAYTON POD ZEMLJU I BETON\" počev od grada Sarajeva pa i u svim drugim mjestima širom jedne i jedine, kao i potpisivanje peticije za povrat na jedinog legalnog i legitimnog Ustava RBiH. Molim Vas da se svi članovi grupe uključite maksimalno i da već jednom srušimo režim zbog kojeg niti dišemo, niti se osjećamo kao ljudi, jer su nam DRUGI odlučili o sudbini kakva će nam biti! UZMIMO SVOJU SUDBINU I BUDUĆNOST U RUKE I ISKREIRAJMO JE ONAKO DA SVI UŽIVAMO U NJOJ RADEĆI I GRADEĆI U RBiH!!! www.facebook.com/groups/376296449089557/ antidaytongroup.com
DOSTA VISE NEODGOVORNOG PONASANJA SABICA&CO LJUDI SA FTV ZELJNO OCEKUJU PROMJENE. :)))
Apsulutna podrska zastupnicima u imenovanjima i razrjesenju i procesuiranju osoba sa FTV koji su cinili nezakonitosti u radu.
imenujte privremeni upravni odbor i rijesite nas muka sda tv bastilje
pisu gluposti, privremeni upravni odbor se moze izabrati na period od dva mjeseca i kasnije produzavati po potrebi.
imenujte novi privremeni upravni odbor, krajnje je vrijeme. samo naprijed.
Opozovite i trenutne medijske komesare SDA na FTV. Ovo sto radi ova rukovodeca struktura je necuveno i neodgovorno. Oni su se stavili u funkciju politike stranke Sulejmana Tihica.
FEDERALNA TV JE SAD SDA TV ZAHVALJUCI SABICU I AVDICU.
puna podrska poslanicima PFBiH u nastojanju da ftv otrgnu od politike sda koja je stavila pod potpunu kontrolu javni medijski servis federacije. u iscekivanju i skore i opravdane smjene menadzmenta ftv.
\"Helsinški komitet upozorio na nezakonit izbor u UO RTVFBiH...\" A kad su Sabic-Jukic nezakonito smjenivali i dijelili otkaze zaposlenima?!? Vratite FTV gradjanima i otrgnite je iz ruku SDA koja uredjuje program FTV.
Vratio se bumerang potrosenom ucijenjenom SDA-ovcu Dzemal Sabicu. On je nezakonito smijenio Dusku, Bakira, Damira, Zeljka i mnoge druge po nalogu centrale SDA. Zelim smijenu Dzemala Sabica! RTV Pretlpatnik
Bilo je krajnje vrijeme da i ftv dodje na red za \"konsolidaciju\", svega se nakupilo na toj tv a i program im je truba prava.