Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj jeste glupi,pa nije dzaba ova Bosna zvanicno najgora drzava u Evropi. Samo dzaba bacate pare i izlazete ljude opasnosti da izgore zivi,a to se kad-tad samo od sebe mora ugasiti. Nikakav pozar nije trajao vjecno,mora nekad pasti kisa i ugasiti.
Sta sam vam ja rekao... sve dok Allah s.w.t. ne posalje svoje "kanadere" nema se tu sta pricati :P
Tako dole u Keniji jarane koriste sve Allahovo, od kanadera pa do tuseva.
Helikopteri mogu gasit čitava 2 dana požar na Ozrenu, gdje su vatrogasci mogli vrlo malo toga da urade,a oko Jablanice se danima vatrogasci bore,pa helikopteri leta 2-3 sata,pa idu na remont.Ja znam da svaki dio na letjelici ima određen broj sati rada nakon čega se vrši zamjena i remont tih dijelova,ali mi nije jasno zašto djeluju vremenski tako malo.Izgleda da i ovdje politika miješa svoje prste.
zato da se NE UGASI. ne smije se dogoditi da se to ugasi. razumiješ?
Sve što je ostalo za reći,zbogom zelenilu Jablanice.. Hvala našoj nesposobnoj vlasti.
Izgleda da ce ovaj pozar nazalost goriti sve dok sve ne izgori sto moze.ili do neke jake kise.