Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad susjedi valjaju ko i po ljeti dok gase požare
jedno ne iskljucuje drugo. Znaju biti mraka ali znaju i pomoci. Pa i Srbija ce nam poslati pomoc pa to ne znaci da oni nisu cetnicka gamad
Pa Hrvatima nemam šta reći u zadnjih 20 godina osim preseravanja od strane nacionalista na primorju, kakve laži o bosancima su pisali malo je reći ali Hrvatska ne radi protiv BiH kao što to otvoreno radi Srbija. Što se tiče hrvata i Hrvatske uvijek su prvi kada treba pomoći ovo nije prvi ni zadnji put.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
HOĆE LI JASMILA ŽBANIĆ I HELIKOPTERIMA REĆI MRRŠŠŠŠ IZ BOSNE
da gdje sad ta glupa tuka da kaze odjebite helikopteri.kako je glupa.pa mozda bi jos veca pomoc bila da nije tako rekla jednom premijeru susjedne drzave.
Zbilja, gdje je Džasmila ???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Valjda ce nas ova nesreca zbliziti,bitno je biti covjek,pomoci svakome bez obzira tko je-
Neka se sad Jasmila Žbanić ispriča cijelom hrvatskom narodu zbog divljačkog ponašanja u 2 mjesecu !!!
Ne treba legendo. Ona je rekla svoje.
MORH poslao 250 vojnika u BiH kao pomoć spasilačkim službama Temeljem zahtjeva Državne uprave za zaštitu i spašavanje, ministar obrane Ante Kotromanović donio je danas, 16. svibnja 2014., odluku o upućivanju 250 pripadnika Oružanih snaga RH, s potrebnim brojem Inženjerijske opreme i transportnih sredstava, te potrebnim brojem čamaca s posadama radi pružanja pomoći u obranama od poplave na području Požeško-slavonske i Brodsko-posavske županije. Također, na jučerašnjoj telefonskoj sjednici Vlada RH, uz prethodnu suglasnost Predsjednika RH i vrhovnog zapovjednika OS RH, donijela je odluku o upućivanju dva helikoptera s dvije posade i dva tima od ukupno 15 pripadnika OS RH radi pružanja humanitarne pomoći na poplavljenom području u Bosni i Hercegovini.
koliko su "braća" iz turske poslala pomoći jel ko i inače ništa ili ove godine su poslali ipak ku.rčinu
Zemljo moja jedina od Mandze i Edina,srce drugu ne bira,drugu ne bira,svaka cast braco!!
veliko hvala nasim susjedima!!!!!
hrvati siromašni sa par helikoptera nam pomažu a super vojna sila turska ni ljeti ni sada ne pomaže a imaju i kanadera na bacanje toliko o "braći" iz azije
Hvala, uvijek su prvi kada treba pomoći.
Zemljo moja jedina od Poljuda do Koševa!!! :)
hvala braci hrvatima
sta bi mi da nema susjeda ? sve bi izgorilo u ljeto i potonulo u proljece ?
a samo lajemo i k urcimo se. zaboravili smo kako su nasi stari jos i prije komunizma imali izreku 'da nemamo drugog brata do srbina i hrvata' nije samo naša krivica ali je ima.
hahaha cuj bosnje glupo sad.jebbem li vam mamu naivnu. cuj sad brat mu srbin i hrvat a do juce ga klao. aj naivnog naroda, aj majko mila. dva helikoptera poslala vlast srpska jer zele u evropsku uniju i vec mu bosnjo poceo vjerovati. aj majku vam jebbem odvratnu naivnu seljacku
Hvala susjedima.