Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
belajsuze, nabijem te na kurac, bezosjecajni majmune. treba nas poubijati? mozda treba poubijati vlasti koje su nam hors prodavale i prije rata, kao i danas? mozda izvrsiti masakr drustva koje ce i cetnicima oprostiti sto su nas ve zajedno klali, ali nama narkomanima nece oprostiti to sto smo bolesni! Majmune jedan!
Belajsuze, hajd' na cizu da razvucemo.Ma znas kako je to super, nemoj psovati dok ne probas :-)
ma treba im kicmu slomiti mislim na narkomane pun mi ih je kurac nek se idu ljeciti.. debili.. mada ovo mozda i nisu narkomani jebo majku u ovome gradu ko sta god lose radi narkoman :)) ali drogere treba mlatiti
Ja bih tamo exponirao čitavu eskadrilu, tenkove, topove i sve ostalo tako da je sve legalno. A kad opet zapuca ne mogu nam uvesti embargo. Uostalom, ono partizansko oružje što je bilo u ovom muzeju skoro sve je upotrijebljeno 1992. Drugovi narkomani, kila dur-aluminija je oko 5 KM, pa vi vidite šta možete učiniti.
Eh jebiga sto ga razvalite ka ce se jos malo zaratiti scim ce mo ubijati cetnike ????
MOzel sajba na ficu ?
jebite se kopnene zivotinje !!
treba postaviti mrtvu strazu kosto je kod Alije na mezaru da niko ne smije prici helikopteru i problem rijesen.Pustite ljude da se ubijaju bolje ce biti za nas koji ostanemo poslje njihove smrti ! ? .
Ovaj ce jos potpisati sa onim vlahom pripojenje rs srbiji i cr. gori. Obicno nasi kad se sastaju sa njima potpisu sve sta him ovi vlahovi poture pod nos. Jebiga ali tako je bilo.
nosite se svi psihijatru
pusite svi kurac dvogrbom devcu ili kamilcu.
Ma haj sta fali da ih poubijate manje ce ih biti uvedite smrtnu kaznu molim vas.
Treba li bi postavit mrtvu strazu i to od 5 vojnika i ko priđe da mu bude.Tako ce te jedino rjesit problem.
ko mi je diro logu, nema tamo narkomana sigurno, samo narkofili
Ja bih obnovio helikopter i u njemu otvorio kafanu :-D