{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Helikopter Oružanih snaga BiH oštetio motel "Magistrala"

F
FENA
19.5.2006. u 13:44
0
0
Helikopter Oružanih snaga BiH oštetio motel "Magistrala"
0
Helikopter Oružanih snaga BiH oštetio motel "Magistrala"
U naselju Vila u općini Doboj, 18. maja oko 13.45 sati, prilikom niskog preleta helikoptera iznad naseljenog mjesta, usljed strujanja zraka došlo je do dizanja uzrak i oštećenja inventara motela ''Magistrala'' vlasništvo M. I. iz Doboja i oštećenja tri putnička motorna vozila.
Odmah po saznanju o događaju pripadnici Policijske stanice Doboj 1 osigurali su lice mjesta i o događaju upoznali dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Doboj.

Nakon izvršenog uviđaja i preduzetih operativnih mjera i radnji utvrđeno je da je zbog niskog leta helikoptera Oružanih snaga BiH došlo do strujanja zraka, usljed čega je pokidana tenda iznad ulaza motela i dignuto uzrak pet suncobrana, koji su prilikom pada oštetili tri parkirana putnička motorna vozila.

U navedeno vrijeme na terasi motela bio je prisutan manji broj gostiju, od kojih niko nije povrijeđen.

Preduzetim operativnim mjerama i radnjama pripadnika Policijske stanice Doboj 1 utvrđeno je da je helikopterom upravljao pripadnik Oružanih snaga BiH koji će naknadno biti saslušan i, nakon utvrđivanja potpunog činjeničnog stanja, protiv njega će biti preduzete zakonom predviđene mjere.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: