{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Helezu zahvalnica za doprinos Streljačkom klubu invalida Donji Vakuf

F
30.9.2014. u 22:29
143
26
Helezu zahvalnica za doprinos Streljačkom klubu invalida Donji Vakuf
143
Federalni ministar za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata Zukan Helez sastao se danas s ratnim vojnim invalidima, članovima Streljačkog kluba invalida Donji Vakuf, kojem je resorno ministarstvo pružilo pomoć u nabavci oružja.
Na sastanku je razgovarano o djelovanju Kluba, položaju boraca u toj općini, problemima sa kojima se suočavaju i načinima za njihovo prevazilaženje.

Ratni vojni invalidi, članovi Streljačkog kluba invalida Donji Vakuf iskazali su zadovoljstvo zbog posjete ministra Heleza i njegovog doprinosa djelovanju tog kluba. Ova pomoć im, kako su kazali, mnogo znači, jer je, zahvaljujući njemu, Klub sada bogatiji za nekoliko novih pušaka koje će članovi moći koristiti već u narednih sedam dana.

Helez je istaknuo da je uvijek spreman pomoći i njegovati udruženja koja doprinose opšte-društvenom stanju, iskazujući pri tom zadovoljstvo što će ova pomoć doprinijeti tome da ratni vojni invalidi iz Donjeg Vakufa aktivnostima u Klubu upotpune svoje slobodno vrijeme.

Tokom današnjeg susreta, članovi Streljačkog kluba invalida Donji Vakuf uručili su ministru Helezu i Zahvalnicu za doprinos i podršku Klubu koji okuplja ratne vojne invalide na području općine Donji Vakuf i jedinom klubu te vrste u Srednjobosanskom kantonu, saopćeno je iz Federalnog ministarstva za pitanje boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: