Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Upravo je ministar Helez rekao kako, po prvi put, od jučer Ministarstvo odbrane potpuno kontroliše, ima punu sliku u razmjeni informacija sa svim civilnim i vojnim radarima koji pokrivaju naše nebu", naveo je Forto. Kojim vojnim radarima forto?!? Trenutno nemamo vojnog radara u funkviji, ne pričaj gluposti! Sa ovim sekundarnim radarima vidimo samo letjelice koje hoće da budu viđene, odnosno one koje imaju uključen transporder!
Za sve ostalo, dronove, rakete i druge letjelice koje u principu mogu biti napadačke smo u apsolutnom mraku i zavisimo od NATO štita i da li će oni reagovati.
Davno smo mi to kontrolisali, ali samo koliko je “Bacanje pogleda u vis!”
Eto, kolika smo kokuz drzava i drustvo. Svijet se utrkuje da osvaja planete i kontrolise kosmos, a mi kontrolisemo nebo iznad nas, koliko vrabac moze da se vine u visinu. Tacno treba da nas nema, da priroda preuzme citavu BiH.
Malo strpljenja molim...vidjecete kad ope sda dodje...letimo sigurno i mi na mars...kad mogu kinezi na mjesec mozemo i mi na mars
zna se da kod prosjecnog krezubog bosnje ta prica prolazi, zato i jest tema. Zato taj isti Smajic moze biti neki kurton....
Ovaj smajic ce sigurno od parlamenta traziti da amerima uvedemo sankcije 😁😁